Nöjes-svepet

Igårkväll när jag avverkat mina 13 timmar på jobbet körde jag direkt hem till zandra (nyinflyttad i sin lägenhet) för att göra mig iordning tillsammans med zandra & sofia. samtidigt som vi gjorde det var det dags att korka upp för lite förfest innan vi begav oss ut för att dansa loss natten lång på piraten. trots att jag var riktigt trött efter mitt arbetspass så måste jag säga att jag är glad att vi gick ut för jag hade så otroligt kul! tack tjejer för en lyckad kväll. måste göras om! det blev efterfest med så jag va inte i säng förens halv 7 i morse (då hade jag varit uppe i 24 timmar) sen sov jag 4 timmar innan det var dags för mig att åka och jobba några timmar idag. så man kan väl säga att man är lite trött idag. men det var det absolut värt för fasiken va roligt det var igår!

glömde tyvärr att ta bilder igår :/

nu ska jag lägga mig i sängen o slappa till något bra tv-program! imorgon bitti väntar jobbet igen.

Vårtecken

När jag jobbade idag så slängde jag ett öga på termometern för att se hur många grader det var ute.för en kort stund var det hela 10 plusgrader, helt fantastiskt. detta gjorde hela min dag för jag lääängtar till våren!

igår blev det snabbisrunda på stan för o se om jag kunde hitta nåt snyggt tills nästa helg när underbara vännen malle kommer på besök o då blir det party. men tyvärr fanns det inte mycket fint att erbjuda så allt jag fick med mig hem var en ny sjal + nytt smink. det va ju visserligen vad jag behövde det med men jag hade ju gärna hittat lite snygga kläder också. men jag har ju en hel vecka till på mig så det kanske hinner komma in något.  

shop til you drop
 
 

ikväll blir en lugn hemmakväll med lite kanelbullar och annat gott till let´s dance. imorgon väntar jobbet igen i 13 timmar så det gäller att vara utvilad tills dess :) blev inte så värst mycket sömn inatt eftersom jag hade ett väldigt roligt och långt telefonsamtal med malin. vi har så svårt o lägga på haha, alltid kommer vi på mer att säga. men efter 1 1/2 timme så var vi tillslut tvugna (tyvärr). jag lovar att vi hade kunnat fortsätta prata i flera timmar till. är så glad att jag har dig gumman!

Vad ska ni hitta på i helgen?


Myskväll

jag la mig i soffan innan för o se på en av filmerna jag lånat, började kolla på "blood in blood out" för PP rekommenderade den. men jag kom inte mer än halvvägs för jag vet väl inte riktigt om det va min filmsmak men jag funderar på att ge den en chans till och kolla klart på den iaf. den kanske blir bättre :) jag tror jag ska lägga mig i sängen o kolla istället, somnar man så gör man!

mysbelysning med mina nya ljuslyktor som jag fick av monika i inflyttningspresent :)


Finn ett fel?




det är något som inte riktigt stämmer i min garderob.


Vilken härlig dag!

jag sitter här och räknar ner timmarna nu tills mitt konto ska fyllas av pengar igen. härligt! synd bara att siffrorna snabbt kommer sjunka igen efter alla räkningar är betalda. men det ska nog räcka till en hel del kläder och nöjen också denna månaden så det känns riktigt bra.

det blev lunch från pastabaren idag med zandra, efter det satt vi hemma hos mig och drömde oss bort till varmare breddgrader via datorn. vi funderar starkt på en att ta en resa i slutet av sommaren. hade ju varit så himla gutt!

ikväll blev det middag och fika med papsen & piraten, trevligt. lånade hem några filmer med så nu är kvällen räddad :)

som det ser ut nu så är mitt arbetspass "inställt" för morgondagen. så ifall jag inte blir inringd till nåt annat ställe så blir jag ledig en dag till. det har inte hänt på evigheter att jag varit ledig 2 dagar i sträck mitt i veckan så det kan ju vara skönt.

Yeeeeaah!

imorgon är det äntligen löning och jag fick precis veta att jag får en riktigt bra lön denna månaden! åh va glad jag är! :D bästa lönen på länge! precis vad jag behövde.


Happy day :)

Godmorgon gott folk! idag är jag ledig och vaknar av att solen lyser in genom fönstret, hur underbart är inte det?

nu ska jag äta frulle, göra mig iordning och städa upp lite här hemma för sen väntas besök av zandra :) wonderful.

puss&kram

Show me the meaning of being lonely?

Dagen har bestått av sova (till klockan 15.00) stiga upp för att jobba några timmar sen hem o äta lite ugnspannkaka som jag & johanna lagade i söndags kväll, men det blev mycket över så jag har ätit det nu 3 dagar i sträck haha.

 

min mobil har fått damp, den avbryter alla samtal hela tiden efter 1-2 minuter. skitdrygt!

Så sant som det är sagt

jag var inne på natacha peyres blogg och hittade något som jag tyckte var så bra så jag var bara tvungen att kopiera texten och sätta in det här:

Kärlek handlar inte bara om att vara kära i varandra.
Ska man ha ett fungerande förhållande måste man kunna:

1. Offra saker för varandra.
2. Respektera varandra.
3. Vara oegoistisk.
4. Lita på varandra.
5. Inte ta varandra för givet.
6. Acceptera varandras brister.
7. Vara stolt över sin partner.
8. Stötta varandra.
9. Vara ärlig.
10. Ha tid för varandra.


Inflyttningsfest

I lördags var det äntligen dags för min inflyttningsfest (eller ja,min första utav 2). hur som helst så blev den riktigt lyckad och jag hade verkligen så himla roligt. tack till alla er som var här och förgyllde min kväll. tråkigt bara att det var så många av dom bjudna som inte kunde komma, men vi blev ett gäng endå. här kommer lite bilder från festen :)

här är jag (i min nya frilla och allt)



(klicka på bilderna för att se dom i större format)

    

    

      

    

kvällens höjdpunkt var när mogge kom ut i köket iklädd min morgonrock, oj vad vi skrattade alltså.


åter igen, tack för en oförglömlig kväll :)


Alla hjärtans dag!

Dagen till ära har bestått av jobb, lunch med söta mamsen, jobb igen & nu är jag hemma tillslut, puh!

som utlovat så gjorde jag våfflor idag på jobbet, mycket gott var det. är det alla ♥ - dag så måste man ju äta hjärtformad mat :) synd bara att jag glömde ta med mig elvisp så grädden blev lite rinnig haha,men lika gott för det!


efter det bakade jag hjärtebakelser


goda (och väldigt mättande) blev dom


dagens insats på jobbet var verkligen uppskattat. alltid kul när man kan glädja folk :)

hoppas ni alla haft en superbra dag. puss&kram på er!


Fredagskvällen

pizzan var mycket god, ja den satt där den skulle så det tackar vi för :)

efteråt blev det en runda hem till papsen för att träffa "carlandraligan". det bjöds på iskalla öl & bacardi breezer, mumma.

nu måste jag lägga mig så jag orkar upp o jobba hela dagen lång imon. det känns gutt när man vet att tacopaj & melodifestival väntar efter jobbet sen :)

godnatt och sov så gott.

Jag ser det snöar

snön den bara fortsätter att vräka ner. undra när det ska sluta? jag gillar snön, men nu längtar jag till våren! tänk om vi bara hade haft en årstid i sverige, vilken hade du föredragit då?



jag fattar inte varför jag är så trött? den senaste veckan har jag sovit mellan 9-13 timmar varje natt. men idag när kom hem o suttit här en stund vid datorn så va jag bara tvungen att lägga mig sova igen,jag vaknar 2 timmar & 45 minuter senare och känner mig fortfarande som ett vrak. jag skulle kunna lägga mig ner o bara fortsätta sova men då lär man väl inte kunna somna ikväll sen bara så jag kände att jag det va lika bra att stiga upp nu!

nej nu ska jag hoppa in i duschen så att jag förhoppningsvis piggnar till lite.

ikväll blir det pizza & let´s dance :)

Morgonmöte

Idag va man uppe med tuppen (eller ja,nästan iallafall) jag snoozade i 1 timme & 15 minuter, helt slut! när det bara var en kvart kvar tills jag va tvungen att ge mig iväg så insåg jag att det var dags för mig att stiga upp. jag slängde på lite smink o fixade håret snabbt sen va det bara till o köra in mot stan för ett (personal-)morgonmöte. två och en halv timme senare var "hönsgården" (som chefen kallar oss) tvungen att splittras igen för att åka på varsitt håll. det är så roligt att träffa mina arbetskamrater, även om det så bara är på möte eftersom vi sällan träffas annars. man jobbar ju för det mesta ensam när man är personlig assistent. därför var det också väldigt trevligt igår när jag jobbade 10 timmar och fick besök av zandra på jobbet som kom o höll mig sällskap ett tag :)

på vägen hem idag åkte jag inom solana o stekte till mig lite i solariet en stund, skönt med värme (och nice med lite färg)  

ja, då var det fredag igen. och helg för vissa. men inte för mig som ska jobba hela helgen. istället blir det pengar,vilket aldrig skadar förstås. och dessutom blir det nog en rolig helg på jobbet. på söndag är det ju alla hjärtans dag så jag ska göra våfflor o bjuda min brukare på hade jag tänkt.

vad har du för planer för helgen & alla hjärtans dag?


Snabbis!

Just nu känns det väldigt tungt.. vad ska jag göra & vad ska jag välja?
inte lätt för dig att svara på som inte vet vad jag snackar om. men jag önskar att du visste, eller gör jag det? hursomhelst.


imorgon ska jag  till frissan och se om jag kan få en tid lite snabbt! I hope so.

idag var jag hos mammi på lunch och så blev det goda "spelarfru-kakor" bakade också. smaskigt värre.

jag fick sms från världens gladaste Sandra som fixade körkortet idag, stort grattis till dig tjejen! :)

nu ska jag försöka få tag på PP, o se om han har tid med mig. eller nåt.


Nu är det dags!

Jag har precis legat i ett varmt bad och haft ansiktsmask & gjort hårinpackning med tända ljus och mysmusik. vilken underbar ledig dag. innan dess var jag hos mamsen som hjälpte mig att ta ut löshåret, känns lite ovanligt att vara utan nu men mitt egna hår hade blivit rätt långt faktist.

så här ser det ut nu utan löshår.


förra veckan började bra, på måndagen var jag och johanna på lok&motion och skaffade oss varsitt träningskort så nu jäklar ska det tränas som aldrig förr ;) typiskt bara att jag endast hann gå på introduktionen första dagen innan jag skulle åka på världens fökylning med feber o grejer. men det börjar ge med sig nu äntligen så jag ska nog vara igång tills på fredag igen hoppas jag!

veckan rullade på i snabb takt som vanligt. i tisdags hade jag hade kära mammi här som hjälpte mig att tapetsera fondvägg i köket, och jag blev så himla nöjd. tack ännu en gång!

ma, in action.


onsdagen åkte jag till kalmar för att träffa bästaste bäste vännen malle. det blev en supertrevlig heldag med shopping på ikea & MODE(huset). alltid lika kul o ses, tråkigt bara att det inte kunde bli mycket oftare :D

fredagen var det dags för personalfest. johanna kom och hämtade mig på kvällen o sen åkte vi in till stan för att möta upp zandra innan vi begav oss till olearys där resten av folket redan var på plats. väldigt trevligt sällkap och god mat & dricka blev det. johanna va tyvärr tvungen att ge sig av redan efter maten för att jobba natten. jag & zandra skojade om att vi skulle säkert bli sist ut den kvällen.. och mycket riktigt. många av dom andra stannade kvar länge men vi blev absolut sist ut efter många smarriga drinkar, mycket prat & skratt. tack för en hel-lyckad kväll verkligen!

ingrid, petra & susanne :) underbara människor.


en av alla goda drinkar vi drack. fast jag kommer inte ihåg va den hette.


Ingrid med sin polkagrisdrink (den var extremt god!) denna drinken har egentligen inget eget namn så om du vill beställa den nån gång så säg att du vill ha en "rosa pantern" fast istället för vanlig vodka så ska vara minttu.

lördagen bunkrade jag och johanna upp här hemma hos mig med olika chips-sorter, dip och läsk för att se första delfinalen av melodifestivalen. efter det kollade vi även på MJ:s film "man in the mirror". ännu en trevlig kväll :)

ja.. det är väl ungefär vad jag ägnade min tid åt förra veckan. ha det bra så hörs vi snart igen. puss&kram


RSS 2.0