..::TAKIDA::..

Hejsan!


Det har hänt en del sen sist jag skrev här trots att jag bara jobbar varje dag. Förra helgen åkte vi till öland min underbara älskling & jag. Där befann det sig ett stort trion gäng (tror dom va 50 pers) där dom höll sitt läger för i år. det var fullt ös när vi kom dit,så det var kul. Senare drog jag & älsklingen vidare till slottsruinen och kollade på takida, dom var grymt bra live! jag blev verkligen impad. efter det åkte vi hem till mammas stuga igen för att sedan gå bort en sväng till församlingshemmet där allt folk höll till för en livad (efter?)- fest.


vi lyckades stöta på våra kära grannar markus & hans sambo när vi var på takida, så vi passade på att planera in en grillkväll med dom, det ska bli nice =)

dagen efter takida stannade vi kvar ett tag på öland, (och hittade en minigris) när vi kände oss körklara för dagen åkte vi vidare till ikea där jag införskaffade mig ett sminkbord & två speglar till den, en stor och en liten. sen blev det en ny storarumsmatta och lite annat småplock. alltid lika kul på ikea.

och så har man gått & blivit bilägare nu med, hämtar den på torsdag nästa vecka =) åh vad jag längtar tills dess! En peugot blev det. Den uppfyller såklart mina 3 "köpa-bil-kriterier" som jag alltid har sagt: 1. den ska vara liten, 2. den ska dra lite bensin och 3. den ska vara glansig (mycket viktigt) haha. ska bli så otroligt skönt och kul att ha egen bil, efter att ha haft mitt körkort i snart två år (om en månad) känns det som att det är dags för en egen önn-önn nu hehe! visserligen har jag ju en underbart gullig pojkvän som alltid lånar ut sin bil till mig när jag ska jobba osv men endå ska det bli så gutt me egen =)


Spegel-pose (innan avfärden mot öland)
 spelgelpose

Jag & Darling i slottsruinen



Markus unt Andreas


Takida, in action



Mamsen är i ullared nu, avundsjuk? jag? nej, knappast. haha,
jo jag hade mer än gärna följt med om det inte vore för att man måste jobba hela helgen.

Det var allt för idag.
kram på er!


varför?

ibland hatar jag verkligen datorer, idag är e sån dag! jag hade precis skrivit ett långt inlägg och skulle bara lägga in lite bilder från helgens bravader och så "swisch" så va allt borta?? och jag hittar inte inlägget någonstans överhuvudtaget. bläää jag hinner inte skriva om allt för jag börjar jobba nu. hejsvejs!

För mycket att göra på för lite tid..

Jag har så mycket som jag hade behövt hinna med nu under mina två lediga dagars tid, men allt hinns inte med men lite har man fått gjort iaf. igår blev det inte mycket nytta gjord eftersom jag var iväg, men idag har jag haft tvättstugan, jag har städat här hemma, satt ihop vår nya datorstol, haft besök av mamsi (vi gick en promenad & efter det tog vi en fika hemma hos mig), jag har varit hos en av mina brukare och hämtat en nyckel så att jag kommer in imorgon, jag har varit iväg och handlat, och även haft en lång telefonpratstund med papsen (ja.. när man talar om trollen) han hörde av sig idag när vi precis suttit o pratat om att det var längesen jag hörde av han, och så har jag varit en runda hos johanna och hämtat lite grejer :) men trots detta så är det fortfarande väldigt mycket till jag gärna hade hunnit med om det bara funnits fler timmar på dygnet. jag börjar nämligen få lite smått panik på att bo i detta stökiga kaoset som det är just nu här hemma, vi har ju inte fått alls mycket ordning än med tanke på att jag haft så lite tid till det. och idag hittade jag även en stor väska från när vi var på öland som var full med kläder och andra grejer som jag inte ens har packat upp än (hade totalt glömt bort det) man lägger ju inte så mycket märke till vad det är för grejer man har utspridda omkring sig när det redan är så stökigt som det är här hemma. men förhoppningsvis får man snart tid till det med :)

igår bar det av mot östersjö-festivalen, vilket resulterade i en mycket trevlig kväll!
det var jag, madde, andreas, daniel & tobbe som åkte ner tillsammans. vi strosade runt och kollade lite innan vi besökte det första öltältet, sen gick vi vidare för att äta lite gott, och efter det besökte vi några till av alla öltälten. madde & jag vågade oss även på en av värsting-karusellerna (upp-och-ner-runt-runt) som jag kallar den. den va verkligen rolig fast lite läskigt bara att man inte satt fast så mycket, (bara en "grej" tryckt mot magen som höll fast en) när man åker upp-och-ner-karuseller vill man ju gärna ha nåt som håller fast själva överkroppen också, hehe. men den va rolig och vi trillade inte ur (bara nästan). nej ingen fara det bara kändes lite så ibland. när vi kände oss nöjda med vårt besök på festivalen så åkte vi hem hela gänget till vår lägenhet för att fortsätta festen innan vi gav oss ut på stan, för att ta en runda till olearys. senare gick vi till subway och efter det hoglands park (haha) där vi satt och alla var allmänt flummiga framåt småtimmarna så det var riktigt roligt :) tack allihopa för en mycket lyckad kväll, jag hade verkligen roligt!

kram på er / M-I


Oh, what a night!

Vilken otroligt trevlig kväll jag har haft! Nu är klockan 03.05 och vi har precis kommit hem.. jag berättar mer imorgon!

måste sova nu hehe.

natti natti :)

Välkommen kära helg :)

Nu är min 12-dagars-jobb-period över och det är inte utan att jag kan säga att det har varit kämpigt emellanåt, men det är skönt nu när det är gjort. Vissa dagar har det varit extremt svårt att ens ta sig upp ur sängen (som exempelvis när man jobbat sent och ska upp tidigt dagen efter för att påbörja nästa pass) och andra dagar har tiden bara flygit förbi. Men det konstiga är att alltid när något som känns väldigt, väldigt länge väl är över då tänker man "jaha, det var väl inte så farligt, det gick ju rätt fort endå". Varför är det alltid så? Egentligen har det ju inte gått alls fort när jag tänker på hur det varit "dag för dag". Men visst, samtidigt så är det bra att jag får för mig nu att det har gått fort för det lär jag behöva i minnet när jag näst-nästa vecka påbörjar ännu en 12-dagars-jobb-period.

Exakt 100 timmar har jag jobbat ihop nu dessa dagarna, det får man känna sig nöjd med. (och jag kan säga att det hinner bli mer än dubbelt så många timmar, innan denna månaden är slut)

Jag läste något bra idag hos min brukare: "Ibland måste man låta ambitionen vila" jo, så är det nog?

igår när jag bara skulle ge mig ut på stan en snabbis innan jobbet för att införskaffa lite behövligt smink så hittade jag mig även ett par nya solglasögon, (med guld på, såklart? jag som älskar guld) och ett snyggt aprikosfärgat nagellack, ganska diskret färg men samtidigt så lyser det upp med ett färgat lack till en mörk outfit, (som jag kommer att ha imorgon kväll).

Min söta älskling ligger bredvid mig i sängen nu och sover, hihi du är så underbar.
Nu har vi hela helgen framför oss tillsammans :)

Nu ska jag också lägga mig och sova. Godnatt & sov gott kära bloggläsare!

Guten morgen mein schatz

Tro det eller ej, men jag läste tyska på gymnasiet..

Klockan är över tolv så det är väl kanske inte riktigt morgon enligt er läsare? men för mig är det morgon fortfarande för det var inte så länge sen som jag steg upp idag. jag fattar inte vad det är med mig. jag har sovit elva timmar inatt och jag känner mig fortfarade som ett vrak? är det allt jobb som tär på en kanske?

nu ska jag ta och äta lite frukost innan jag hoppar in i duschen.



have a nice day :)

jobb-narkoman

(fFörutom mitt försök igår) så har jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här den senaste tiden, men jag har jobbat så mycket så jag har varken haft tid, lust eller ork att skriva här. Men så fick jag ett anfall, måste, måste blogga! Vill ju dessutom uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv just nu. Jag har jobbat som en gnu dom senaste 9 dagarna, både ett & två pass per dag har det blivit o nu har jag 3 dagar kvar att jobba innan helgen och ledigheten infinner sig i hela två dagar, wonderful! men jag klagar inte för jag är väldigt glad för mitt jobb, och dessutom har jag själv lagt schemat på detta vis så jag kan inte säga något, vill bara informera omvärlden om hur jag jobbar så att säga.


Trots mycket jobb & slit så har jag hunnit med två helmysiga filmkvällar med den bästaste johannan, hon har bjudit på goda middagar och vi har planerat en hel massa grejer vi ska hinna med innan sommaren är slut, haha vi är galna! vi börjar med bio på måndag kväll. och jag har även ringt för att beställa turridning med islandshästar till oss som ska bli av i augusti, kommer bli helt underbart och roligt, men man lär nog ha en rejäl träningsvärk dagen efter 4 timmars ridtur (med tanke på att det var ett tag sen man satt på hästryggen nu). vi har även kommit fram till att i november (hör och häpna) ska vi åka till ullared, haha. snacka om framförhållning. men som en trött johanna sa igår natt innan jag skulle åka hem: "vi kanske har tagit oss lite huvud över vatten" ja, med detta menade hon förstås "vatten över huvudet".. vi får se lite med tiden hur mycket av alla våra planer som blir av. Men det är ju alltid kul att planera :) så det är bra att vi är likadana när det gäller det.

sex veckor har gått sen jag satt i tatuerarstolen och pinades av smärtan som märkte mig för livet, en tatuering på benet/foten blev resultatet. så nu ska den med andra ord vara helt färdig läkt då.
tiden går så otroligt fort.. jag hinner inte med! våren var ju nyss här, och nu har helt plötsligt halva sommaren flygit förbi.


det var värt plågan när det var över och jag fick se resultatet.


igår när jag kom hem från jobbet blev det en film-mys-kväll med min älskling (det känns som det var evigheter sen sist) vilket var mycket trevligt. till helgen ska vi ut på galej tillsammans :)

tack mamma för att du tipsade mig om vart mitt "försvunna" inlägg kunde ha tagit vägen,
det var en stor lättnad idag när jag hittade det så jag slapp skriva om samma saker igen.
jag ser fram emot en "mamma-emmie" dag snart igen?

/ M-I


Tröttsamt!

Jag blir lagom trött nu när jag just har suttit här  och knappat på tangenterna i minst en halvtimme och skrivit ett jättelångt inlägg om vad som hänt i mitt liv den senaste tiden o sen helt plötsligt är allt borta innan jag hunnit uppdatera! blir man trött eller vad??!

nu går jag och lägger mig i stället..jag är för trött för att göra om det just nu, så gör jag ett nytt försök imon om jag hinner.

Godnatt :)

R.I.P Michael Jackson

Jag och min brukare satt mer eller mindre framför tv:n hela dagen igår mellan klockan 14.00-21.30 för att se filmen om Michael Jacksons liv, följt av hans minnescermoni som var otroligt vacker och samtidigt sorglig. Efter att jag slutat  på kvällen körde jag hem i full fart för att fortsätta kolla på ytterligare ett program om en konsert han gjorde -92. Det är så ofattbart att han inte lever längre, The king of pop är död. Han var en grym artist och dansare.
                                    

Rest In Peace, MJ.

Inflyttningsmiddag

Igår kom jag hem från en jättehärlig weekend på öland (som vi har varje år) med min älskling & hans släktingar. Dom andra stannar en hel vecka medans jag var tvungen att återvända hemåt för att jobba nu i tolv dagar i rad (money, money.. visserligen) men tillbaka till ölandsvisiten, i fredags blev det grillning och mys vid husvagnen, och på lördagen var vi redo för partaj. dagen började med en runda i borgholm där jag hittade två nya navelpiercingar,  ett par öronhängen och även lite "bra-att-ha-grejer" till hemmet från bubbel-tian. senare korkade vi upp när vi satt samlade runt grillen för lite god mat och sen utgång på strand. riktigt coolt uteställe, det kan jag rekommendera om ni inte redan varit där och vet.

Idag när jag kom hem från jobbet stod världens bästa mamma hemma i min lägenhet och fixade mat, (nämligen inflyttningsmiddag) senare kom även dennis & sara för att joina oss till middagen. det blev fläskfile i grönpepparsås, potatis och sallad. hur gott som helst kan jag bara säga. Till efterrätt blev det kladdkaka med jordgubbar och vaniljvisp, så himla gott! så ett stort tack  till mamsen för denna dagen. nu ska vi gå ut en runda med gozzi innan mitt favortiprogram har säsongspremiär ikväll, Prison Break, sjukt bra serie. 






 

RSS 2.0