Missnöjd blondin

det är inte många frisörer jag har förlitat mig på under mina 21 levnadsår. närmre bestämt fyra stycken. tre av dessa har gjort mig extremt missnöjd & endast en har lyckats fylla mina förhoppningar om ett bra resultat. (och den frisören som gjorde mig nöjd va en ELEV på salongen) det ni. men hursomhelst så gick jag ju till frissan nu i veckan för lite påfyllning av mina slingor som börjar tyna bort. det hela slutade med att jag gick från salongen med ett MEGA-blonderat hår som jag inte alls tyckte om. jag åkte till citygross för att köpa en paket färg direkt efter som johanna slängde i mitt hår, (denna var ljusbrun) men det blev en ytterst,ytterst liten förändring när det va klart. den lilla förändringen va ju visserligen åt det bättre hållet men jag är fortfarande väldigt blond,vilket jag inte känner mig speciellt bekväm i.. så jag får väl se om jag vänjer mig nu. vågar inte färga det för mycket nu heller då det blir så himla slitet.

min enda & bästa frisör e mammi. hon har inte ens utbildning eller nåt (hon e självlärd) och endå klipper, färgar & sätter hon i löshår betydligt bättre än de frisörer jag gått till.  

Idag har johanna & jag haft en heldag i trensum. dagen började med 4 timmar på hästryggen på halahults islandshästar. efter ridningen fick vi helkroppsmassage. woonderful! jätteduktig massör & fina hästar med trevliga ägare, så det var en lyckad dag.

funderar på om jag ska börja packa lite ikväll hihi, det e ju så roligt :)

imorn ska Dennis & Victor firas hemma hos pa.

Puss&Kram


Pina Colada

Igår förmiddag begav jag mig upp till kalmar för att träffa min underbara malin :) vi har shoppat på ikea, shoppat massa nya kläder & igårkväll blev det utgång på KM och Krögers. vi drack en massa pina coladas som malle tipsade mig om, sjukt god drink. jag kommer dricka den varje gång när jag går ut i fortsättningen hehe.

idag när vi vaknat blev det tevespel & ännu mer shopping innan kvällen infann sig då det var dags för mig och alla kassar att fylla bilen för att köra hem igen. tiden går ju så himla fort när man har roligt. det har varit så trevligt dessa två dagarna så jag kan inte beskriva med ord hur bra jag har haft det, tack för allt gumman! alltid lika kul att träffa dig. synd bara att det blir lite för sällan (enligt mig) nuförtiden. 

träffade lina igår me, henne har jag inte sett till sen studenten så det va verkligen roligt! hon kommer ner o hälsar på mig en helg sen när jag kommer hem från turkiet. det blir niice :)


bara 6 dagar kvar nu.. till ni vet vad? wiie!


Pensionärs-utflykt

vilken trevlig dag jag har haft på jobbet idag :)  vi åkte på "utflykt" till brofästet och där åt vi god mat och sedan glass i solen, det var ett mycket glatt & socialt gäng vi hade att göra med. verkligen roligt måste jag säga.

på hemvägen åkte jag inom frissan och beställde en tid för färgning och klippning av topparna på fredag. (håll tummarna för att jag blir nöjd nu bara)

dags att åka vidare till nästa jobb..

längtar till imon :) ska träffa min söta vän malle då.


Fartfyllda nätter

Varför ska tiden gå så otroligt fort när man e ledig? jo den gör ju tyvärr det men trots allt så har jag faktist hunnit med en hel del denna helgen.

I fredags eftermiddag när jag kom hem efter jobbet så drog vi iväg för att fira dennis som fyllde 23 år igår, men eftersom hann befann sig i stockholm igår så firade vi honom en dag tidigare. vi börjde med att kolla på hans fotbollsmatch i ösregnet (hmm..?) men vad gör man inte för brorsan när han fyller år? efter den var slut så begav vi oss till hasslö för att äta pizzabuffe, vilket var mycket gott! när våra magar var fyllda så åkte vi hela gänget hem till mig & A. här blev det massa paketer till dennis och sedan efterrätt som bestod av marängswiss (vår familjs specialitet) haha. annelie och bubben stannade kvar hos oss för att sova över när alla andra åkt hem.

På lördagen så började vi med en stor frukost innan jag, annelie & w skulle ge oss ut på stan för en shoppingtur. annelie handlade lite (söta) kläder till W, och även lite kläder till sig själv. för min del blev det ett par svarta jeans-leggins och ett linne att ha till kvällens kommande bravader. senare på dagen så åkte jag o älsklingen på 25-års-fest som också var ett poolparty. det var verkligen en jättelyckad och trevlig fest som hölls för erik.

Idag har ja varit väldigt seg,men piggnade till när jag väl kom ut sen. jag skulle träffa sandra efter hon slutat jobba sen åkte vi hem till henne och tog en helmysig kvällsritt på 2 timmar. det var längesen jag red sist så jag lär nog ha träningsvärk imon. trodde inte att jag ägde några hela ridbyxor men jag lyckades faktist hitta ett par så nu behöver jag inte köps nya längre =) men en hälm måste införskaffas för min va spårlöst försvunnen. tack för att jag kunde låna din sabbe =)

såhär såg jag ut i lördags kväll





det var inte många som badade pga det kalla vattnet, och dessutom var
det enbart några av killarna som vågade. (konstigt nog?) haha


hoppas att alla har haft en lika rolig & bra helg som jag har haft.
nu är det hög tid att träffa john blund...

kram & godnatt på er / M-I

Give me an answer

I'm falling down on you, where are you from?
What else can I do? You're so beautiful, how can I go on?
If I loose it all, would you go down on me?
And I don't even know, the things you want me to see..

I wanna give you what you need, But I don't dare to ask
I got no self-esteem, I don't blame my past

gottegrisar

hallon&björnbärs-smoothie, skruvar & choklad framför en bra film.. det var vad kvällen bestod av. "det ska va gott o leva, annars kan det kvitta.. fiint o leva.." haha,jag bara kom o tänka på den där urgamla låten.

tack för ännu en trevlig kväll med dig johanna!

jag skulle varit i säng för längesen och det känns för mina ögon går i kors nu. Godnatt..

bikini-säsong?

när jag kom hem idag låg det ett paket från nelly och väntade på mig. jippie! :) det innehöll en ny bikini (inför utlandsresan) och ett svart flätat armband med guldberlocker på som har olika budskap på varje.


såhär ser den nya bikinin ut. (bild tagen från nelly.com)



längtar så himla mycket tills jag får gå där i soliga turkiet och inviga denna :) idag är det exakt två veckor kvar..
fast jag kanske får inviga den redan till helgen eftersom då bär de av till poolparty, (om det nu ens blir väder för att bada) annars håller jag mig på det torra.

Yummie :)

det är så man känner sig lite bortskämd när man har lilla mamsen här på besök. hon ska sova sin andra natt här nu. hon är uppe om morgnarna innan jag åker till jobbet och fixar frukost, och när jag kommer hem om kvällarna så väntar goda middagar/kvällsmat vill jag lova.





tack för allt gott! :)

nu ska jag lägga mig i sängen och bläddra i Sofis Mode
innan jag sluter ögonen för att några timmar senare väckas tidigt av väckarklockan,
för då väntar jobbet igen. bara en vecka kvar till löningen nu, den är mer än välkommen! :)

Vad händer?

åh va glad jag är att prison break tycks fortsätta ett tag till nu, skumt bara att dom redan visat hur det slutar, men men. idag har jag känt mig väldigt annorlunda på nåt sätt. jag har flera gånger under dagen kommit på mig själv med att inte höra tex radion eller höra vad personer säger till mig (det bara stängs av) o så helt plötsligt så tänker jag bara: vad sa han/hon egentligen? jag har väl gått i tankarnas egna lilla värld kanske.. nu är jag hur trött som helst så det är dags att lägga sig för imon väntar först möte och sedan jobb! godnatt & sov gott.

ice cream lollipops

någon som kommer ihåg dom gamla klubborna "chupa chups" som fanns att köpa i plåtburk med komönster på? och sen när burken va slut på klubbor kunde man ha den till sparbössa, haha!! det va väldigt länge sen jag själv åt nån men jag minns att dom var väldigt goda.

nu är denna arbetsdagen slut, och allt har gått bra trots att jag varit på ett ställe som jag inte är så van vid.

nu sitter jag hemma hos min söta vän johanna som håller på att laga mat till oss, jag e jättehungrig nu! har bara ätit frukost o sen en fika vid ett-tiden så nu kurrar det lite i magen.    

vår eketorp soffa hemma har varit välbesökt utav nattgäster sen vi flyttade ner till första våningen, bara trevligt med besökare så mig gör det inget. senast i lördags så intog tobbe soffan eftersom han inte kunde ta sig hem & ikväll när jag kommer hem sen så sitter formodligen mamma där o ser glad ut hehe. du får som sagt gärna sova hos oss ma. nemas problemas.

nedräkningen inför utlandsresan är i full gång.. snaaart så =)

Sailet, dag 4

johannan & jag var nere på sail-marknaden igår på dan för att äta god langos och åka karusell me såklart. sen på kvällen blev det utgång igen. först var det tänkt att jag skulle följa med tobbe på en fest och sen träffade jag dennis på sailet så han sa att jag var välkommen hem till björns party på kvällen, så jag hade lite beslutsångest om vart jag skulle ta vägen. och sist men inte minst när jag o johanna kommer hem till mig igen så träffar vi på grannen markus utanför och sa att vi gärna fick komma upp till dom (2 trappor upp) hehe, så det kändes nära och bra så det slutade med att jag och johanna hamnade på "grannfest" som snart blev till en spontan kräftskiva. mmm, det var så gott :) jag blev bjuden på en såkallad "hot shot" som jag inte visste vad det innebar förens jag hade fått smaka på den. det var galliano, kaffe och grädde. (jag som egentligen hatar kaffe tyckte faktist att den shoten var riktig god) för det smakade inte så mycket kaffe på det sättet. senare drog vi ner till sailets öltält, följt av utgång på playbar. ännu en mycket lyckad kväll :) då var sailet över för detta året, vi syns igen nästa år!

(bilderna är från The studio) men det var såhär jag såg ut igår.



jag fick denna rosen av en beundrare igår.


idag ska jag ta o städa upp lite här hemma, det är inte speciellt mycket som behövs så det kommer gå fort. efter det blir det film-mysdag med mig själv. andreas är iväg på jakt så han kommer förmodligen inte förens ikväll.


Sailet, dag 3

igår var det tänkt att vi skulle på födelsedagsfest, men den blev inställd så jag och darling fick ställa till med eget galey.
 
malin & stoffe


madde, tesse, jag & malin


jonas & tesse


darlingen


mycket lyckad kväll. efter sailet gick vi ut en runda på playbar där jag träffade min kära bror som stod vakt så han bjöd på en supergod drink! vet inte vad den hette eller vad den innehöll men den va grymt god.

nu är det dags för mig att hoppa in i duschen innan jag ska träffa johanna.

ikväll ska jag gå på fest med tobbe :)

Sailet, dag 1.

då var man hemma igen efter årets första runda på sailet. Det var inte alls så mycket folk ikväll som jag hade trott att det skulle vara, med tanke på att det är onsdag och allt. Det lär ju bli betydligt mer till helgen. men vi hade en trevligt min darling & jag. jag skulle köpa brända mandlar, nygjorda på stället o allt. jag var så himla sugen på det, men till min stora besvikelse när jag öppnade påsen sen så var det bara själva "mandeln" och det var inget sånt där "rosa lager" runt som det alltid brukar vara.. haha. så efter det gick jag och köpte en påse med kolor istället ("fyll upp till strecket för 20 kr") - ni vet? mycket godare! hihi.. och så blev det en runda in i öltältet men det var inte många man kände där så det blev ingen långvarig visit . nej nu ska jag gå och lägga mig. ska fixa o dona här hemma i lägenheten imorgon, äntligen :) häromdagen lyckades jag sätta ihop mitt sminkbord vilket jag är mycket nöjd med. skönt att ha alla grejer som behövs när man ska göra sig i ordning på en och samma plats, där man kan sitta dessutom :)





tack för en trevlig kväll hjärtat mitt! pussar på dig!

Du måste finnas, du måste..

hur kan du då överge mig..?

I måndags var ett riktigt snyftar-avsnitt av mitt älskade Prison Break, trodde aldrig att självaste huvudpersonen skulle dö (i serien) det va så sorgligt.. så jag antar att det inte är många avsnitt kvar nu av PB tråkigt nog.

Igår vaknade jag inte av väckarklockan, jag hade tydligen stängt av den i sömnen så jag vaknade fem minuter innan det va dags att köra till jobbet. Panik? Eh, svar.. JA!  Jag flög upp ur sängen med ögon som inte ville vakna, allt var suddigt (och är fortfarande idag, konstigt nog?) regnet öste ner ute och vägarna var vattenfyllda så det första som hände när jag kom ut på den stora vägen var att jag fick vattenplaning, stressad som man redan var så va detta inte direkt pricken över i:et. Men det gick bra som tur va, jag är ju inte så van vid min nya bil än som är så pass lätt o det passar ju inte så bra för regniga dagar. men men, väl inne på den långa "kringelikrokvägen" där det är svårt att köra om pga av dålig sikt framåt och mötande trafik så fick jag en traktor framför mig (jippie) när jag väl kom förbi den hamnade jag en stund senare bakom en bil med hästtransport & en stor lastbil (kan det bli bättre) det hela slutade med att när jag väl var framme så öste regnet ner ännu mer så jag fick springa, alltså verkligen kuta från stora parkeringen hem till min brukares lägenhet & när jag kom in till henne så kunde man tro att jag duschat med kläderna på, plus att jag då var tio minuter försenad. illa, illa. ingen bra början på dagen med andra ord, men under dagens lopp blev allt desto bättre. träffade mkt trevligt folk och jobbet gick bra. Sent igårkväll begav jag mig hem till johanna där det blev middag, eller kanske snarare kvällsmat & efterrätt. mkt gott, och mysigt med massa tända ljus och babbel från oss två pratsjuka? haha..

ikväll ska jag & älsklingen min laga lite mat tillsammans o sen blir det en runda ner till sailet som har sin början idag :)

har fått veta att malin ska komma till stan nu under sailet, vilket jag är otroligt glad för! ska bli så kul att äntligen få träffa dig igen gumman. vi ses ju alldeles för sällan nu förtiden. men som sagt ska bli superkul att träffas i helgen,då blir det partey :)



I väntans tider..

Medans jag väntar på att en maskin tvätt ska bli klar där nere i tvättstugan så passar jag på att skriva några rader här i bloggen. Jag har världens träningsvärk i rumpan och på basidan av låren efter helgen på öland. undra varför?

kan det vara pga vår lilla vatten-joggingtur kanske?
undra om lillan inne i annelies mage tyckte om vattengympan?


Underbara öland!

heej bloggen!

äntligen har jag mina två "12-dagars-perioder" bakom mig. i fredags jag gjorde jag min tolfte & sista dag i rad så nu går man på ett mer "normalt" och trivsamt schema :)

i onsdags var jag i kalmar och hämtade min fantastiska, fina bil! jag är så glad för den så jag längtar tills varje gång jag får sätta mig i den och köra. och,ja det har blivit en hel del körande sen den blev min. redan i onsdags kväll åkte vi upp till ölands slottsruin med den. det var jag, annelie, A1 & A2 som åkte dit för att se och lyssna på ulf lundell. inte för att jag är något större fan av honom, men A1 hade fått köpa väldigt billiga biljetter av sin kompis som inte längre hade möjlighet att gå. så vi fyra bestämde oss för att åka dit och lyssna för livemusik & trevligt sällskap är ju aldrig fel. det blev en mycket lyckad kväll. 


du & jag min kära peggi


i fredags kväll när jag slutat jobba så åkte jag hem för att hämta darling,sedan vidare tvärs över stan för att hämta upp Dennis & Sara, sedan drog vi upp till öland. Väl där så befann sig Annelie, A1, bubben, mamsen & Glenn. men vi kom dit så sent så det var bara till att bädda sängar och soffor för att träffa john blund en stund senare. På lördagen efter frukost packade vi in oss i bilarna för att bege oss upp till böda strand, där vi hade en jättehärlig heldag med massa sol & bad. (förövrigt mitt första dopp i år) det är helt otroligt. jag badar första gången i augusti? hmm.. ja det har dels med tattoon att göra och sen för att jag inte haft någon möjlighet pga allt jobb. men gutt var det att äntligen kunna bada lite iaf :) efter en heldag på beachen åkte vi tillbaka till stugan för kroppkakor-middag följt av hästskokast-turnering. spelade även på hästarna (och vi tror att vi vann en del pengar?) haha. avslutade kvällen/natten med marängswiss innan sängen (tillsammans med massa äckliga flugor) kallade. idag efter frukost försvann halva gänget hem till kallekrona igen för fotboll (suck) medans jag, annelie, william & älskling stack till köpingsvik för ytterligare en underbar dag på playan. nu är man rättså välstekt vill jag lova. det behövde jag som va så blek innan denna helgen infann sig hehe.

dennis utför några helt vanliga & (o)farliga "övningar" på stranden.




sist men inte minst, bakåtvolt ner i sanden, (uppifrån gräset.)

cirkus nästa..?

jag, A2 och dennis roade oss med att gräva ner gozzi. såhär blev resultatet, haha:


hästskokastningen gick ingen vidare för min del


Tack allesammans för en jättetrevlig & mysig helg. alltid lika roligt när vi är samlade!
och extra stort tack till mamma, du fixar o donar alltid med mat & allting annat som behövs. Kram Kram


Forever Young

Idag fick jag en ledig stund efter mitt första arbetspass innan jag gick på nästa pass, så då fick jag träffa mamsi en stund så vi gick och tog en fika på matkult tillsammans. tack för fikan & den mysiga stunden :) jag fick lite "första-egna-bilen-presenter" av henne också, (du är ju bara för söt!) Det blev tvättsvampar med bilschampo i, putsdukar som ska användas invändigt, (jag va tvungen att testa en i andreas bil. luktade mycket gott, och blev skinade rent), och ett hjärta som har en doftande vätska i sig, jättegulligt. Fick även en bok som verkar jättebra, jag gillar mest bara "verklighetsböcker" och detta vet ju såklart mamma så därför köpte hon det till mig! åter igen, tack så jättemycket kära du :)

imon är det bara fyra veckor kvar tills vi åker till turkiet, jag LÄNGTAR!! ska bli så roligt och skönt att få komma från vardagen lite med för ett tag. det lär behövas efter denna hektiska sommaren. (!)

imon hämtar jag MIN bil, haha kan inte fatta att jag har en bil? har liksom inte fattat än att det är sant. det blir en dag tidigare än planerat som jag hämtar den, men det är bara bra för det gör jag mer än gärna :)


häromnatten hade vi en nattgäst. nämligen det här vilddjuret:
(för er som inte vet så är detta andreas 4 månader gamla jakt-beagle-valp Tindra) hon bor för det mesta på landet hemma hos hans föräldrar. men en natt när dom var bortresta skulle hon sova i vår lägenhet.






Är det inte sött, så säg?


hon ser ju för visso väldigt lugn ut, men jag kan säga att hon var allt annat än det den natten, haha! det sista kortet är taget klockan 06.30 morgonen efter när hon äntligen fått ro att lägga sig (i ca: tre minuter..)

nej, nu väntar sängen för min del. klockan ringer alldeles för tidigt imorgon..
Godnatt & sov gott nu alla söta läsare!


 

RSS 2.0