Good morning sunshines

vaknade vääldigt tidigt idag av att mobilen ringde av en viss (o)nykter person. men jag va så trött då så jag minns inte mycket av vi sa endå.

tv-spels morgon med vigge, blev mario cart haha det va längesen nu. kommer ihåg att jag o malle satt dag&natt med detta arma spel för längesen. men det e så kul. senare ska jag bege mig in till stan för att gå ut o äta med mammi.

dags att fixa till sig lite då.

 

överallt & ingenstans

dagens jobb gick kanonbra, mina 13 timmar gick snabbt måste jag säga.

dräkten till halloween inhandlades igår så nu är det klart, jag ska bara utklädd till sjöjungfru! :)

nu ska jag snart gå o lägga mig.skönt det ska bli med sovmorgon, och extra bra är ju att man får en timme mer sömn inatt med eftersom klockan ska ställas tillbaka. mer synd är det ju om dom som jobbar inatt.

sovgott :)


Det är dags för fredagsmys!

Igår firades jimmie så det stod det härliga till. efter kalaset blev det en runda hem till johanna för min del, sen kom lotta också. alla var allmänt övertrötta så det blev inte mycket vettigt sagt eller gjort. johanna och jag låg i varsin ände av sängen och lotta på soffan och vi bara gapskrattade åt precis allting (som egentligen var ingenting) men det det var roligt.

en glad nybliven 30-åring


kevin var självklart med och grattade sin pappa


jag också


Idag vaknade jag en timme efter att jag egentligen skulle kört hemifrån. JIPPIE! eller inte.. i mitt jobb är det inte så lyckat att försova sig. (speciellt inte när brukaren ska iväg och har bett mig komma tidigare än vanligt på morgonen) men visst man är ju inte mer än människa. hur som helst, jag kastade mig upp ur sängen och ringde mig chef i högsta panik som jag hade då, men hon hörde inte mycket av det jag fösökte säga då jag pratade extremt snabbt. men efter att hon lugnat lite mig så fick jag fram vad jag ville ha sagt. kastade på mig kläderna så fort jag bara kunde, (jag hann varken sminka mig, äta frukost eller borsta tänderna) nej det var bara för mig att springa det fortaste jag kunde ner till bilen, köra full fart till jobbet eftersom jag redan var så pass sen. väl där så gick allting jättebra och alla var förstånde som tur va :)

ikväll ska jag, ronia och papsen äta middag (entrecote, klyftpotatis med rödvinssås & grönpepparsås) + några iskalla peach melba. yummie. efter det bänkar vi oss i tv-soffan för att se idol. får bli en lugn kväll för imorgon väntar mitt berömda 13-timmars-pass.

ha en bra kväll :)




Happy Birthday

Idag fyller jimmie 30 år :) det är egentligen helt oroligt vad tiden går fort. tänk att du redan fyller 30 liksom? men hur som helst, stort grattis på din födelsedag storebrorsan & "extrapappan" (som du brukar agera som.) hoppas du får en jättebra dag. vi syns senare :)

jag ska hoppa in i duschen här nu sen ska jag bege mig inåt stan en runda innan jag åker iväg för att fira.


Det är inte lätt när det är svårt

jag är tom.


update.

då var middagen avklarad. det blev bandspagetti med köttfärs. jättegott,tackar så mycket.

nu har jag en oplanerad kväll framför mig.det känns väldigt skönt men samtidigt ovanligt att jag inte har någonting alls inplanerat. papsen erbjöd mig att hänga med på bio men jag känner inte för det idag. tror det blir en hemmamys-kväll med mig själv istället :)

puss&kram

Onsdag!

Hela denna veckan har jag fått för mig att det är någon annan dag än vad det egentligen är. i måndags trodde jag att det var fredag. igår trodde jag att det va onsdag. idag trodde jag att det var torsdag. jag ligger lite före i min tid. men det här med att ta fel på dagarna denna veckan kan ju bara ha en förklaring, vilket måste vara att jag vill att det ska vara fredag så fort som möjligt eftersom då är det löning! välbehövd nu vill jag lova! nu ekar det i stackars lilla plånboken så ge mig lön nu :) 

jag hade ställt klockan på 12 idag bara för att jag hade en känsla av att om jag inte gjort det så skulle jag säkerligen kunnat sova till minst 15.00. och mycket riktigt, när klockan väl ringde idag så var jag extremt trött fortfarande. lite konstigt kan man tycka efter tio timmars sömn inatt, men jag har sovit alldeles för lite dom senaste dagarna så det kan ju bero på det? men jag tog mig upp ur sängen trots allt för att inte riskera att inte kunna somna ikväll sen istället.

sitter hemma hos papsen nu och knapprar lite på hans dator. letar halloweendräkt, letar snygga skor, bloggar.. ja det var väl ungefär det. väntar på att han ska komma hem sen ska jag hänga med honom o handla lite som vi ska ha till middag var det tänkt.

hittade en sjöjungfru-dräkt igår. det kanske man skulle klä ut sig till? haha

Förutom våra egna tankar finns det inget vi har full makt över.

You knock me down

Dagen började med att jag åkte o hämtade söta vännen malin för att sedan dra oss vidare till tre G för en god fika & massa prat. Jag har sagt det många gånger förr men det tåls att sägas igen, det är alltid lika trevligt att träffa dig! Senare var det dags för mig att gå på möte och sedan jobb på kvällen.

Jag fick ledigt den 30:e nu som tur & väl va så då kommer jag till halloweenfesten som ni ordnat tjejer :) Ska bli så kul, det var längesen jag klädde ut mig haha. Har sagt flera år i rad nu att jag ska vara utklädd på halloween men det har bara inte blivit av sen endå av olika anledningar. Men i år så. Frågan är bara vad jag ska klä ut mig till? Några bra förslag någon?

"Kärleken är galen, man kan inte styra över den
även om man försöker. Den får alltid sin vilja fram"


Nu är klockan mycket och mina ögon går i kors.
Men det är inte alltid så lätt att slita sig från datorn. Eller?

Godnatt mina kära bloggläsare ♥

Ja må han leva!

Idag är det papsens födelsedag. Ja må han leva, ja må han leva.. :)

vi sitter samlade hemma hos honom nu och firar hans 47-årsdag. det har blivit god mat & fika, men nu sitter dom flesta samlade framför tv:n och spelar wii, men min hjärna är för seg för tv-spel idag så jag lånade ronias dator och skriver några rader här istället.

igår begav jag mig till en trevlig förfest innan det blev dags för utgång på playbar. när vi skulle ta bussen in till stan så var vi nära på att missa den (om det inte hade varit för att vi sprang hela vägen från huset till busshållsplatsen så hade vi aldrig hunnit med. det var väldigt långt däremellan alltså.) och jag kan säga att det var ingen vidare skön upplevelse att springa så långt i mina 12-centimeters-klackar. what a night säger jag bara! idag är jag riktigt trött och slut i huvudet, (mestadels pga alldeles för lite sömn inatt) men sen man mår ju som man förtjänar också så man ska väl inte klaga.

glömde kameran hemma igår,så det blev tyvärr inga bilder från kvällen.

fick veta att bästaste malle kommit till karlskrona för en snabbvisit, så imorgon ska vi träffas en stund innan hon åker hem igen. man får ju passa på vid varje tillfälle man kan få nu när vi inte bor så nära varandra längre.

Livet är en gåta?


Cindy goes crazy

Krashad värmeljushållare, klösningar på stolar gardiner och det mesta annat, nerrivna lampor böcker m.m, söndertuggade bordsunderlägg strumpor & kläder, en väckarklocka i form av vassa klor i ansiktet eller några bett i fingrar & tår.. detta är bara få av några av alla galenskaper små kattungar ställer till med. men även att det är så, så gör det mig ingenting för fy fasiken vad jag är glad för min lilla katt! hon är samtidigt helt underbar på så himla många sätt.



idag börjar jag inte jobba förens vid 5 så nu har jag några timmar till ledigt. måste ta och städa upp lite här hemma till att börja med. sen måste jag tömma kattlådan och göra hårinpackning. efter det får vi väl se vad dagen har att erbjuda!

kom att tänka på en rolig grej som hände i lördags när vi var ute på olearys. malin går förbi en vakt med en pina colada i handen. Vakten säger: - Vad dricker du? Är det grädde? hahaha.. innan man skulle dricka grädde.



Ha en bra dag! :)


1387 tankar..

Det känns som att mitt huvud kokar över snart av alla tankar som finns där inne och trängs om att bli tänkta på, helst alla på en gång. jag måste börja ta tag i saker och ting helt enkelt.

nu är jag hemkommen igen efter två mycket roliga dagar i kalmar hos malin & stoffe. igår när jag kom till kalmar så hämtade jag upp malin för att sedan dra vidare och ta en smarrig fika.



efter det blev det en runda till citygross för att inhandla kvällens middag som förövrigt blev jättegod. vi kom på att vi var lite sugna på en utgång me så det slutade med att vi hamnade på bistro och sist olearys :) lyckad kväll! jag hade jättekul!

idag blev det en låång sovmorgon så när vi väl stigit upp var halva dagen föri, men det hanns med en film och lite gott iaf :)

här är vi, innan utgång




malle med spanjorerna


Malin, tack för att du är en så underbar vän. med dig kan man prata om allt! du lyssnar, stöttar & förstår. jag behövde någon att prata av mig hos. du finns alltid där för en helt enkelt. 






Fredag hela veckan!

Ikväll blev det några längder i simbassängen, följt av hemmakväll med idol & snacks.

Ullaredsresan blev lika med ett stort hål i plånboken utbytt mot massa fina grejer som jag fick med hem i bilen (som förövrigt var totalt fullpackad av jättemånga kassar som jag & johanna fyllt).

Igår kväll flyttade min supersöta lilla kattunge in, och namnet det blev Cindy :) hon är lite smågalen alltså, springer runt som bara den och hoppar och leker med allt. men emellanåt blir hon även sugen på lite kel. så härlig e hon!





den här sovställningen se ytterst skön ut :)


Imorgon drar jag upp till kalmar för att träffa malin. ska bli så roligt att träffa dig gumman,vi har alltid lika kul ihop!


"You spin my head right round, right round.."


09.10.06

Började dagen med en härlig sovmorgon, jag måste ju vara utvilad inför morgondagens tripp till ullared :) nu ska jag snart ta och slänga i mig lite frukost och efter det sen blir det en dusch & måla om naglarna som är väldigt avskavda i färgen sen helgen. jag ska även plocka fram kläder att ha imon, för efter kvällens arbetspass så drar jag direkt hem till johanna o sover där. klockan 03.30 ringer klockan inatt! yeah!

alla som behöver något i ullared hör av er senast imorgon innan stängningsdags :) 



Whats the name of the game?

Andreas och jag åkte upp till utkiken på bryggarberget idag för att käka lunch-buffé tillsammans. det var jättegott & trevligt. efter det så tog jag mig en runda på stan för att inhandla det som jag behövde. det hanns inte med så mycket mer efter det sen för klockan var mycket så det var bara för mig att sätta mig i bilen och åka vidare till jobbet. jag måste säga att det känns bättre för varje dag som går på mitt jobb, idag har vi haft riktigt roligt tillsammans :)
 



Människan kan inte upptäcka nya oceaner förrän hon fått modet att förlora kusten ur sikte.


Måndag morgon

Hej på er alla söta läsare! :)

nu är man vaken igen efter 12.5 timmars sömn. skönt att sova ut! sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag innan jag börjar jobba ikväll sen vid halv 5. skulle behöva ge mig ut på stan för att införskaffa en ny näspiercing, tappade min i handfatet häromdagen (för ovanligehetns skull) så just nu har jag en liten ring i näsan bara för det inte ska växa igen, inte världens snyggaste att ha det i näsan precis! inte på mig iallafall. men andra kan ju passa i det :) men hur som helst så gick johanna och jag ut för att köpa det igår men när vi väl kom till affärerna säger jag: - Men vad dött det är? fan, det är ju söndag!
hahaha.. snacka om noll koll. varken hon eller jag hade en tanke på att det var söndag.

jag får väl börja med frukost nu, följt av en dusch och sen får jag se vad som händer :)

2 dagar kvar till ullared.. jiippiie!

ha en bra dag. Puss&Kram


Girls just wanna have fun

Igår var det dags att fira johanna som fyllde år i veckan. vi fixade en liten tjejkväll här hemma hos mig. det bjöds på kycklingenchiladas, chokladmoussetårta & chokladbakelser. mumma :)

jag måste bara säga att jag hade riktigt roligt igårkväll. tack tjejer. snart gör vi om det igen!

Johanna. skål och välkomna!


Isa & Emelie


Emelie, Isa, Jag & Johanna



jag & födelsedagsflickan


vi spelade "tjejkväll" (som spelet faktist hette)


såhär såg jag ut kvällen till ära


jag fattar inte hur jag inte kan vara dödstrött just nu, jag somnade ca 03.30 inatt och sen gick jag upp 3.5 timme senare för att sätta mig i bilen och köra till jobbet. det blev inte alls mycket alkohol för min del igår eftersom jag visste att jag skulle jobba idag (bara så ni vet & inte börjar tänka massa dumma tankar om mig nu) men det gick faktist bra att jobba men man har ju känt sig lite sliten/trött. min brukare va supergullig och lät mig vila två timmar på soffan för hon tyckte synd om mig när jag inte fick tag i nån som kunde jobba åt mig. så gulligt.

blev så glad idag när jag kom hem och märkte att johanna fortfarande va kvar i min lägenheten och hade diskat upp det mesta av det enorma diskberg vi på något konstigt vis lyckades orsaka igår. det ser ut som ett halvt bombnedslag också av alla grejer vi spritt ut runt om i hela lägenheten så det är ju i stort behov av städning känner jag men det får vänta tills imon. om jag nu hinner med det innan jobbet då vill säga.

återigen, tack för en jätterolig kväll tjejer.

Kanelbullens Dag!

har just suttit och lipat framför en film. "marley & jag" en riktg snyftare.. jag brukar sällan sitta o snyfta framför filmer men denna var riktigt sorglig alltså. den fick mig att tänka på när min älskade katt lämnade jordelivet för några år sen. var väl just därför det var så känsligt kanske.

någon som firat kanelbullens dag idag?

09.10.03

God morgon världen!

jag har drömt hemska drömmar inatt så när jag vaknade var jg alledeles svettig av paniken. men som tur är så är jag vaken nu och allt är i sin ordning. jag ska snart hoppa in i duschen och efter det ska jag & johanna börja baka och fixa mat inför kvällen då hon ska firas :) måste även dra upp till systemet så man har något gott o dricka till kvällen,men får bli ganska lugnt för min den endå med tanke på att jag ska upp tidigt imon och jobba. har ringt runt som en dåre och letat efter en ersättare men det är lättare sagt än gjort kan jag säga. men det kommer går bra endå.

ja må hon leva, ja må hon leva :)  i efterskott..


hoppas ni får en trevlig helg allesammans!

Man lär så länge man lever!

Jag känner att jag har utvecklats och lärt mig otroligt mycket dom senaste 8 månaderna sen jag började jobba som personlig assistent. det är svårt att förklara hur men det känns verkligen bra. jag har insett hur svårt många människor har det samtidigt som man själv kan klaga på massa småsaker. det är ju så fel att hålla på så! man ska vara glad och tacksam för hur bra man egentligen har det! tänk på det..

Ett huvud utan bekymmer finns bara på en fågelskrämma

självklart kan man ha jobbiga tider med tanke på att livet är inte lätt, det ska det inte heller vara för vad vore det då för mening att leva om allt var på topp hela tiden? man måste ha lite upp-och-ner-gångar. sånt är livet helt enkelt! men som sagt, var glad för den du är och lev ditt liv och ta vara på det!

De människor som fått ut mest av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut!




"Egentligen"

Varför säger man ordet "egentligen", egentligen? nu borde jag sova.. egentligen! men jag har fullt upp med tvätt och städ och allt annat som måste göras innan jag lägger mig. sitter och väntar på att tvätten ska torka där nere i tvättstugan så att jag kan vika ihop den o lägga in i garderoben också.

imorgon blir det långpass på jobbet.det var länge sen nu som jag hade det men på nåt sätt känner jag mig verkligen taggad till att jobba nu efter utbildningen, känns så himla skönt måste jag säga! :)

här är jag, när vi var i växjö. ser ni den mittersta lyktstolpen (iklädd garn i olika färger?)


idag fick mamsen tillgång till sin lägenhet. grattis till den blivande stadsbon :) detta är något som många trott aldrig skulle hända, att mamma skulle sätta sig i en lägenhet mitt i stan. men jag tror verkligen att du kommer att trivas hur bra som helst när du väl bara fått dit dina grejer och vi har fixat fint. du kommer aldrig vilja bo nån annan stans sen. tänk bara vad mycket fördelar det för med sig. att du äntligen har ett "eget" ställe så du slipper känna dig i vägen för andra (vilket du aldrig är, snarare tvärtom. men det kan ju lätt kännas som att man är det), du har nära till allt & bäst av allt: tänk vad ofta vi kan träffas nu utan att behöva åka en meter, bara till att gå några! :)

som sagt det kommer bli toppen! kram på dig!


Cirkus Skratt 2009

Här kommer lite bilder fån gårdagens kväll:

jag hade en känsla av att det skulle bli kallt så jag passade på att inviga min nya mössa


lin-dans


clowner


akrobatik



hästar


detta och mycket, mycket mer var vad det bjöds på som underhållnig under ca 2 timmar igår kväll. roligt :) men min känsla av att det skulle bli kallt stämde in bra, jag hade endå på mig jeans-leggings,strumpebyxor, två linnen, en långarmad kofta, en tjock munktröja & jacka. när jag skulle lägga mig o sova inatt så var jag extremt frusen så jag var tvungen att sova med kläderna på. (behöll allt på förutom jackan) + att jag hade två filtar på mig. då kan man snacka kyla.


Födelsedag, utbildning & cirkus

Nu är jag hemma igen efter två dagars utbildning i växjö. det har varit kanonbra allting måste jag säga! mycket givande och det har varit så trevligt. vi blev som en enda stor familj i våran grupp (som visst var ovanligt liten, vi var sammanlagt 12 pers) men i vanliga fall så brukar dom vara runt 30-40 pers. alla var så lättsamma och det kändes så bra att få "prata av sig" med folk inom samma yrke. samtidigt som det har varit väldigt lärorikt. mycket småsaker som man kanske inte alltid tänkt på innan när man har jobbat. det har bjudits på jättegod mat & övernattning på hotell dessutom så det var ju inte heller helt fel. i tisdags fyllde dessutom johanna 21 år så det skulle vi ju självklart fira på kvällen när föreläsningen var över :) det hela började med att hela gänget gick till en resturang för att äta en supersmarrig "black&white"-middag och efteråt blev det dessert som jag inte riktigt vet vad det var för något men det var jättegott! efter det så drog johanna och jag in till hotellbaren för att ta oss en drink och efter det blev det bastubad innan vi gick upp o la oss för att orka upp till nästa dag.

här är jag i vårt första "tea-time"


nej, jag ska inte gå och lägga mig. detta är i en övning där alla skulle testa på hur det känns att inte kunna se något. tack och lov att man ha syn. det är inte lätt och verkligen inte roligt att inte kunna se något alltså.


johanna & jag, redo för kvällen.


toabesök, haha!


såhär glad blev Johanna för min present (ett hemmafixat presentkort till ullared)


dag 2; efter dagens 7 timmar i utbildningen så var det dags att redan åka hem igen.


tiden dessa två dagarna har gått oerhört snabbt. men det är väl så, tiden går fort när man har roligt?

ikväll när vi kom hem från växjö var det dags att gå på "cirkus skratt". den var bra! det är ju inte direkt ofta man går på cirkus numera, eller vad säger ni? bilder från den får ni se imorgon. just nu känner jag bara att jag inte orkar vara uppe längre hehe. skönt att jag ska vara ledig imorgon så att man hinner vila upp sig och smälta all information m.m som man tagit in nu under dessa dagar. men som sagt, mycket bra utbildning både vad det gällde lärarna, deltagarna och upplägget. jag är så nöjd som jag bara kan bli! tack allesammans.


RSS 2.0