Äntligen!!

Nu är man lägenhetsinnehavare med då, det känns underbart för er som undrar. imorse åkte jag in till PBA för att skriva på alla papper och så fick jag min nyckel. jag har varit där en sväng ikväll o lämnat lite grejer o bara njutit av vetskapen att där ska jag bo! imorgon bitti går flyttlasset, jiippiie :)

jag & sophie har haft en heldag i kalmar, verkligen hur trevligt som helst :) hittade dock inget snyggt på rean och ingen klänning till morgondagen heller för den delen så det va ju synd men det gör inget för det va en trevlig "utflykt" med roligt sällskap så jag är lika nöjd för det!

efter mycket letande efter något roligt nyårsfirande har jag tillslut lyckats hitta ett som jag tror passar mig utmärkt, och jag ser fram emot det jättemycket för jag tror det kommer bli riktigt roligt!
(med eller utan ny klänning, hehe) får se vad man kan rota fram i garderoben.

nu är jag väääldigt trött så nu är det dags för sängen för min del. sov gott sötnosar


Det blir aldrig som man tänkt sig?

idag fick jag veta att det inte blir alls som planerat på nyårsafton. tanken var att jag skulle fira med malin i år. vi hade tänkt åka på en fest först o sen kolla fyrverkerierna i stan vid tolvslaget. men nu blir det inte av tråkigt nog. så nu vet jag inte alls vad jag ska göra. någon som har nåt bra förslag kanske?

jag fattar inte hur jag kan vara så trött som jag e. igår sov jag enda till 15.30 och sen gick jag o la mig runt 20.00 igen o sov hela natten tills jag skulle börja jobba imorse, men jag är fortfarande trött.visst e det sjukt?

cindy & jag matchade varandra fint på julafton med våra guldhalsband :) (fast för kattens del är det snarare ett snöre)


idag e det ronia som står för maten o det luktar ljuvligt från köket. magen kurrar så hoppas det är klart snart.

Livet är en fest!

Igår på juldagen åkte jag ut till malin när hon var hos sin mamma på förmiddagen, vi bytte julklappar och fikade :) trevligt det var att träffa dig gumman & fina julklappar fick man med. tack så mycket!

på kvällen blev det fest & utgång såklart när det va juldagen o allt. det va väldigt mkt folk ute på puben så det va rätt kallt o behöva stå o köa när det var fullt där inne,men väl inne sen så blev det några goda drinkar o trevligt sällskap så det va ju absolut värt besväret.

idag mår man väl som man förtjänar, jag hade ju planer på att kolla in rean men jag sov till 15.30 istället så det blev ingenting av med det så det får bli på måndag istället.

ha en fortsatt trevlig kväll kära läsare.

En annorlunda jul

jag är ju van vid att fira jul med hela familjen samlad med mat, mys & jultomte. detta året blev det en minst sagt annorlunda julafton än det jag är van vid. men inte för det för jag hade väldigt trevligt och jag är hur nöjd som helst.

julaftons morgon började med att jag åkte o jobbade två timmar och efter det begav jag mig hem till johanna där vi åt jul-lunch och bytte julklappar, mysigt :)

det blev tea-time när magarna var fyllda med massa god mat




efter några trevliga timmar hos johanna var det dags för mig att åka vidare hem till mamma. vi tog en god fika, bytte klappar och kollade på kalle ankas jul. mycket trevligt var det.

fikadags hos mamsen


innan jag åkte vidare så kom jag på att jag skulle byta om så såhär såg jag ut under resten av kvällen sen


efter mamma-visiten åkte jag hem till pappa för att fira med honom, (& carlandraligan) också några timmar.

daddy unt ronia


patric & jag


tack för trevligt sällskap allihopa.

när klockan slog tio på kvällen så satte jag mig i taxin och åkte till en fest i lyckeby, där var riktigt mycket folk och det var hur nice som helst. sen fortsatte festen hela natten lång. verkligen roligt.

Jag vill tacka alla nära & kära som förgyllde min julafton och gjorde den till en av mina bästa jular jag haft. och tusen tack för alla fina julklappar. ni är underbara <3

Merry Christmas

Jag vill bara önska er alla en riktigt god jul :) hoppas ni får en underbar dag,
det ska jag ha för jag är på strålande humör :)
hoppas ni har varit riktigt snälla nu så tomten kommer med fina paket.
hörs imorgon. Puss&kram

Uppesittarkväll

jag har varit iväg precis hela dagen o handlat alla julklapparna, oså blev det en middagspaus hemma hos mamma där även dennis & sara befann sig :) eftersom ingen av oss e speciellt glada för julmat så blev det tacos istället villket är underbart gott! jag va uppe på kontoret idag med och fick en blomma + julklapp av anhöriga till en av mina brukare, så gulligt av dom!

idag fick jag en fet repa & buckla på min bil. snyft :(

nu sitter jag, papsen, vigge, patric & ronia o spelar bingolotto på uppesittarkvällen. helnice.

imorgon är det julafton! :D ha en trevlig kväll & sov gott sen kära vänner.

Snygg, Sexig & Singel

det känns skönt att man fick allt upptvättat idag, tack för hjälpen babie :) under tiden vi väntade passade vi på att det skulle bli klart passade vi på att kolla på den gamla filmen "snygg, sexig och singel" var ju ett antal år sen sist jag såg den så jag hade faktist glömt va den handlade om,o den e rätt rolig. efter det körde jag & mik till ronneby en sväng o sen var det dags för mig att börja jobba. när jag kom hem ikväll höll grabbarna på att bygga en "liten" snögubbe här ute på gården så jag jag dom en hjälpande hand. (eller ja, jag plattade till lite på ena benet och la på lite snö på magen) så det var väl inte så mkt till insats men det är det lilla som gör det :)

bara lite finslip kvar..


nu är han på plats med en nöjd patric i knäet


..och granen är klädd, nu känns det att det snart är jul.


tillslut fick man värma sig med lite varm choklad med grädde i (medans resten av gänget sitter o dricker glögg)


nu är det dags för mig att krypa ner i sängen. det blir att ställa klockan tidigt imorgon för jag & älskade vännen johanna ska ut och julhandla! härligt :)


Frustus.

sitter i  min ensamhet o äter lite frustus innan jag o johanna ska ha "tvättdag" :)

idag är det bara två dagar kvar till jul,vilket är helt otroligt. jag har inte köpt en enda julklapp än men det ska göras imorgon. lite sent ute? nejdå. men det är lönen som måste komma in på kontot först ju annars blir det svårt.

äntligen har mina naglar blivit lite längre igen så idag ska det göras fransk manikyr så dom e fina till julafton :)

ha en bra dag. puss&kram

Isgata!

Usch vad jag hatar o köra när det är sånt här väglag ute. jag har sån otur hela tiden när det e halt. igår körde jag över en stackars kanin (eller hare då) som det bara blev mos av :( inte kul alls. men det är inte mkt man kan göra åt när det inte hjälper att bromsa för bilen fortsätter rakt fram. idag vågade jag inte ta min bil till jobbet eftersom det fortfarande inte satt några vinterdäck på så jag fick låna bil med detta på, men inte mkt hjälpte det för på väg hem idag fick jag sladd och kommer över på fel sida av vägen och där kommer en mötande bil. jag rattar som en galning för att inte krocka, jag kommer över på rätt sida igen men är då istället på väg ner i diket. lyckas hålla mig kvar på vägen men bilen gör en helomvändning så helt plöstligt står jag i fel kör-riktning. skitläskigt verkligen. efter att jag stått kvar en stund i chocktillstånd så lyckades jag vända bilen rätt igen o fortsätta köra hem utan några skador på varken mig eller bilen :)

papsen o jag drog till kjellmes för att få mina vinterdäck på plats ikväll så nu äntligen är dom ditsatta.



ni missar väl inte anna ankas jul ikväll? haha.

dags för middag :)

Brittany Murphy

Brittany Murphy, 32, är död.Filmstjärnan hittades livlös i duschen och dog tidigt i morse, enligt TMZ.



väldigt tragiskt att hon gått bort. alldeles för ung för att lämna jordelivet och jag tyckte hon va en mycket duktig skådespelerska.

Vila i frid.

Fjärde advent

Nu var det så där längesen jag skrev här sist igen. men datorn har varit ute på resande fot hela helgen så jag har fått klara mig utan. men här kommer en liten update om vad jag haft för mig sen sist. med hjälp av min frisör (goa mamsen) så blev det nytt löshår insytt i torsdags,och efter det blev jag utbjuden av henne på en middag på Fox and the anchor, där hölls även årets sista kareoke-kväll så det var grymt mkt folk där. tack för hårstyling, mat, trevligt sällskap och utlåning av din soffa :)

resten av helgen har bestått av massa fest. det blev utgång både i fredags & lördags så jag har haft riktigt roligt.

"När fjärde ljuset brinner, vi hämtar julegran och alla barnen räknar dan före dan före dan före dopparedan"

Märkligt.

Visste ni att "klia nötterna" betyder borsta tänderna? haha, det visste iallafall inte jag förens idag. det kan ju misstolkas.

I dreaming of a white christmas

igår fick jag med hjälp av världens bästa mamma lite ny färg i håret. resultatet blev väldigt ljust men jag är nöjd. tack för hjälpen söta du :) blev faktist lite förvånad att mitt hår hade vuxit så mkt nu.

idag snöar det riktigt mycket ute,vilket är trevligt förutom att jag måste köra många mil till jobbet ikväll med sommardäck, inte bra. men på fredag ska det förhoppningsvis inhandlas vinterdäck.

sitter o väntar på att pannkakorna som papsen håller på att göra ska bli färdiga, det var riktigt längesen jag åt det haha är inte så förtjust i det så men nu blev jag sugen på det idag :)

Julbord

julskinka, ägg med räkor, jansons frestelse, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad, korv, ost & kex, risalamalta med saftsås, mandelmusslor och julmust ligger inne magen nu som är proppfull efter kvällens julbord. det var mkt trevligt o gott (trots att jag egentligen inte är speciellt glad för julmat så men lite går ju alltid att peta i sig som ni kan utläsa av detta inlägg :) fick även årets första julklapp som var från frösunda. ett cd-album var det för er som undrar.

jag & sötnosen johanna med fyllda magar efter all mat


patric berättade att han aldrig hört talas om att man äter tomtegröt (risgrynsgröt) på julen eller att man sätter ut gröt till tomten. haha, sen sa han att däremot så lägger man ut salladsblad till påskharen sen på morgonen har påskharen varit och ätit det och bajsat, och harpluttarna är polly (godis). hahahahaha.. åh va roligt. det har jag aldrig hört talas om innan. alla vid mitt bord satt vikta av skratt när dom hörde detta idag när vi satt o åt.

nu är löshåret uttaget så nu är man "kort"-hårig igen, iaf tills på torsdag. så nu ska det slängas i lite färg med.

ha en trevlig kväll. puss&kram

Luftslottet som sprängdes

Den var precis lika bra som dom två första filmerna. helt klart ett måste att se!



Det hänger på håret!

Imorgon är det äntligen dags för lite ny färg i huvudet, jag har världens utväxt just nu o det är inte speciellt snyggt. jag har haft väldigt många olika färger på håret under mina år, men nu får det bli blont igen :) nästa gång kanske det bli ljusbrunt, börjar bli lite sugen på det faktist. 

  2007 (brunt)      2008 (svart)        2009 (slingor)        2009 (blond)
         

vilken färg passar mig bäst?

Higher

jag är så glad att erik vann idol, jag har hejat på honom hela tiden :) han är grym! jäkligt bra röst. sitter o lyssnar på vinnarlåten nu :)

idag har jag legat hemma för jag har lyckats bli sjuk. natten var riktigt jobbig för jag hade så ont i halsen att jag inte ens kunde svälja, huvudet dunkar, näsan är igentäppt och jag känner mig helt orkeslös. som tur är skulle jag endå inte jobbat idag men däremot skulle jag på möte som jag missade. hoppas man känner sig bättre till imon bara för jag vill ju helst inte missa julbordet med jobbet.


Vänskap <3

Jag hittade den här fina bilden på facebook precis som johanna fixat. så otroligt gulligt :)



vi syns imorgon baby, för då är det bio-tajm igen :D


Film-maraton

kom hem från kalmar för en stund sen,vatt hos söta goa malin. haft en mysig dag/kväll med massa film-tittande. hela 3 stycken hanns det med. nu syns vi inte förens till jul gumman men tur att det inte är så länge tills dess iaf :)


Here I am

här hittade jag fler bilder på mamsen dator. detta är då jag på jimmies 30-års-dag. (oktober)

 


Njut varje minut

Måste börja med att tacka johanna & lotta för en helmysig, trevlig dag på stan igår. började med att luncha på 1344 o sen satt vi kvar några timmar o bara pratade,vi hade ju en del att snacka om, om man säger så. efter det blev det en liten shoppingrunda på stan. jag hittade ett hårspänne med en röd rosett som jag ska ha på julfesten med jobbet nästa vecka. blev också en ny tröja :)

just nu sitter jag hemma hos mamsen o jag har blivit bjuden på underbart god middag och så några smarriga spelarfruar-kolor till efterrätt. nu ska vi snart gå en runda innan vi ska tillbaks hit o dricka te och kolla på mammas pojkar. efter det ska vi bege oss till macken för att städa & tvätta våra bilar. det är välbehövligt nu vill jag lova.

hittade en gammal bild här på mammas dator.
mamma, jag & annelie(sis) när vi va i ullared.


nu ska vi gå ut. ha det bra. puss & kram

Mörka tider


Man blir lätt trött i vintermörkret..


(cindy & victor)

snart dags att börja jobba igen..


Long long time ago..

Hejsan! nu var det ett bra tag sen jag skrev något här sist, men anledningen är bara att jag har jobbat väldigt mkt och sen har jag inte haft tillgång till dator heller,men här kommer en liten uppdatering om vad som har hänt i mitt liv den senaste veckan.

i torsdags kväll efter jobbet drog jag upp till kalmar för att träffa malle,det blev att gå på bion 2012. den var bra och trevligt sällskap som alltid me dig gumman. på fredagen gick vi o åt (sen) "frukost" på cafe nilson o satt o snackade mest hela dagen kändes det som för tiden gick otrooligt fort o helt plötsligt skulle jag packa in mig i bilen o åka hem igen. åkte inom hos systra mi o spanade in lilla nea, underbart söt verkligen! på kvällen när jag kom hem sen blev det lite spontant partajande. men det är väl då man har som roligast? eller vad säger ni?
 
i lördags åkte jag och patric hem till ace, det var dags för mig att göra min andra tatto :) jag blev väldigt nöjd me resultatet och visst det gjorde ont men linte lika farligt som första. efter det åkte vi ut en runda till bubbetorps julmarknad o handlade massa godis hehe. senare på kvällen blev det fest uppe hos jonny,helnice kväll! :)

söndag, måndag & tisdag har bestått av jobb. långa dagar. och resten av veckan likaså.

puss och kram

Lill-lördag!

Efter några få timmars jobb idag på förmiddagen så begav jag mig hem till mamsen för lite fika med henne & glenn. mycket gott o trevligt. det hanns även med lite shopping idag. jag var runt lite överallt o letade efter skorna jag ville ha men det fanns bara i rött så efter mycket funderande och noga övervägande så bestämde jag mig för att bära med mig dom hem, och faktum är att nu när jag väl har köpt dom så känner jag mig riktigt nöjd.

 

alla pyntar o gör fint i sina lägenheter o hus nu. jag vill också göra det så jag hoppas verkligen att jag hinner få min lägenhet innan julen är över så jag kan julpynta där jag me, för det e ju så mysigt :)

På lördag är det dags igen :D wiie. längtar.

Bobby's Extreme Repair

Min plattång fick helt plötsligt för sig att sluta fungera igår, bara sådär. helt utan förvarning. och jag är ju lite smått beroende av den kan man väl säga, så det var bara för mig o införskaffa en ny idag. hoppas den är bra nu bara och värd sitt pris för den kostade endå 800 kr liksom. jag var på jakt efter ett par fred perry skor men det fanns bara ett par me rött märke på o det var jag ju inte så sugen på så jag tänkte jag skulle kolla vidare imorgon o se om jag lyckas bättre då :) jag passade även på att köpa bobbys egna hårprodukter idag. verkar vara väldigt bra :)



RSS 2.0