Helgen som gått

i fredags efter jobbet drog jag till affären för att inhandla grejer till tacos som senare skulle ätas upp av mig och johanna, efter att vi fyllt våra magar åkte vi in till stan för att se avatar på bio. den var sååå bra! ett måste att se! tack gumman för en helmysig kväll :)

yummie! (kolla ljuset mamma)


i lördags blev det en shoppingrunda. jag hittade ett par nya jeans (ljusa), två linnen och underkläder. efter det blev det en fika hos mamsen, trevligt som alltid. på kvällen var det tänkt att jag skulle festa till det med maja men det strulade med festen så det blev aldrig av men jag hittade annan fest istället och jag är glad att jag kom dit jag gjorde för fasiken va roligt jag hade. det var nog längsen jag skrattade så mycket på en och samma kväll alltså. jag skippade däremot utgången sen för jag tyckte det va bättre att åka hem och få lägga sig i den sköna sängen :) 

redo för partey!


snart är det dags för mig att börja jobba. ska bara betala räkningar och handla lite först.

ha en bra söndag!

Paradiset på jorden

hej allesammans, sorry för dålig update (nu igen) men det har varit så mycket med jobbet nu. men i måndags var jag ledig och då ringde klockan redan vid 04.00, för då var det dags för en tripp till "Paradiset på jorden" haha, nämligen ullared! efter en heldag med mamsen i ullared åkte vi hem några tusen kronor fattigare och många välfyllda kassar rikare, jag hade en otroligt trevlig dag, tack mammi du är det ultimata ullaredssällskapet :) bäst helt enkelt.

nu börjar det äntligen bli lite ordning och fint här hemma. bara lite ikea-detaljer som fattas och det ska inhandlas på onsdag när jag ska upp till kalmar o träffa underbara malle :) allt för längesen sist nu gumman.

det ska även bli en fondvägg tapetserad i köket innan jag har min inflyttningfest (i februari.)

puss&kram

Girls just wanna have fun!

Jag hade tänkt mig en lugn hemmakväll igår eftersom ekonomin är kass fram tills den efterlängtade lönen imorgon. men efter några sms av en festsugen sophie så blev det tillslut fest för min del också. (patric va snäll o sponsrade med några öl.) igår när jag gjort mig i ordning gick jag bort till papsen en runda där nästan hela carlandragänget satt samlat. efter ett tag kom även sophie och joinade oss :) blev lite förfest på några "fake-pina coladas" vi tog malibu och blandade med lite mjölk och det blev faktist riktigt gott, trots att det fattades några ingredienser. efter ett tag begav vi oss vidare hem till andrée där det var fest och vi kom dit rätt tidigt me för en gångs skull så det hanns med många trevliga timmar där innan alla åkte in till stan (utom jag typ) haha. 

Here we are :)


Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag. vad har ni hittat på?


Godis är gott!

Somliga vill sluta röka, andra vill sluta dricka alkohol.. själv så har jag bestämt mig för att från och med imorgon så äter inte jag godis längre. den senaste veckan har jag vräkt i mig massa godis & choklad i förhoppning att verkligen tröttna på det. ja,för tillfället är jag faktist det för det har blivit lite för mycket av det goda men sen när nästa dag kommer sen så vet man ju hur det blir haha. men hur som helst så vet jag att när jag väl har bestämt mig för att klara en grej så gör jag det. jag minns år 1999.. jag åt inte en enda godisbit under hela det året. det var mitt nyårslöfte. ett helt år, ja det låter ju länge men jag kan garantera att när man väl har slutat äta godis så tar det inte många dagar förens suget är borta helt och hållet. så nu har jag bestämt mig! får jag ett återfall så vet jag vart jag kan vända mig. bloggen finns alltid där för en :) det kan hjälpa att skriva av sig. (vad det än gäller)



det som kommer bli svårast att klara sig utan blir helt klart marabou apelsinchoklad. tur att jag åt några sista bitar hos mamsen idag.

Dinner

När jag precis klivit innanför dörren idag efter jobbet så får jag ett samtal från pa som undrar om jag vill komma över på middag och det tackar man ju inte nej till precis. så nu sitter jag hemma hos honom o maten är strax färdig tror jag, jag bara passar på att skriva några rader i väntans tider.

ikväll väntas besök av maja :D trevligt, trevligt.

vi hörs! puss

Välstädat

Igår kom jag & cindy fram till att det behövde städas upp lite i vårt hem. bland annat ta tag i det enorma diskberget, vika ihop alla kläderna fint som jag spritt ut över hela golvet typ och plocka undan lite överallt så det ser snyggt ut helt enkelt.

vi började med att diskutera fram en strategi om dagens upplägg och fördelning av arbetsuppgifter..


cindy ville vara arbetsledare..


medans jag fickr göra jobbet (?) eller hur var det nu?


ja, man blir trött av att städa & dona.. så jag tog en paus.


men då blev chefen inte glad.


Tillslut så blev det skinande rent (haha,kanske lite av en överdrift) men det blev fint och undanplockat. det är skönt när det är städat, jag trivs inte när det är för stökigt. till en viss mån står man ju ut men städat e alltid bäst. Eller vad tycker du?

Party, Party!

I helgen blev det fest & utgång. Jag mötte upp sophie o sen drog vi hem till andré. trevlig och lyckad kväll :) Här kommer några bilder från lördagskvällen:

kvällens outfit


Emelie


axell & mogge


jag & kim


sångfåglarna (?) åberg & azze


natalie


vissa tror att blondiner har roligare, så det gäller ju att testa med en peruk? haha.


"Döm inte allt du ser, Säg inte allt du vet och Tro inte allt du hör!"

Bättre sent än aldrig

Det är nu redan två veckor sen det var nyårsafton så jag tänkte att det är hög tid att berätta om mitt nyårsfirande. dagen började med min flytt som gick kanon.när vi var klara med det så gick jag hem till pa för att göra mig iordning för kvällen. när jag precis stigit ur duschen ringer zandra och frågar om jag är klar för dom skulle hämta upp mig en halvtimme senare, PANIK, svar ja. stressad som tusan gör jag mig klar och hinner tills dom kommer o hämtar upp mig. vi åkte ut till en riktig lyxvilla på verkö där det först bjöds på champagne till välkomstdrink följt av lite mingel innan vi slog oss ner för att avnjuta en underbart god 3-rätters middag. Till förrätt blev det tomatsoppa med kräftstjärtar och vitlöksbröd, varmrätten bestod av potatisgratäng, oxfile, sås & sallad, till efterrätt blev det cheezcake med varm hallonsås. Allt var otroligt gott vill jag bara säga!

Sofia, Zandra och Jag


Lite av folket på festen


efter maten var det tävlingsdags. jag är egentligen ingen "lek-och-tävlingsmänniska" men det vi gjorde va faktist kul. första tävlingen delades vi in i flera lag med ca fem personer i varje och sen gick det ut på att gissa låtar, artister, skådespelare m.m som spelades upp. vårt lag vann så detta ledde till att vi skulle tävla emot varandra.
den nya tävlingen gick ut på att man under 30 sekunder (tror jag det va) skulle slicka på så många alhgrens bilar som möjligt och få dom att fastna i ansiktet. detta va askul, oj vad vi skrattade.

Let the game begin..


Nya modet?


..och vi har en vinnare! :)


som ni alla säkert vet s går ju tiden väldigt snabbt när man har roligt så efter lekandet var klockan mycket så det blev dags att åka vidare in till stan för att se fyrverkerierna. väl där träffade jag bland annat ronia.

jag och ronia


efter att alla raketerna var uppskjutna så gick jag till playbar en sväng och träffade sophie. det var grymt mkt folk ute denna kvällen men trots det så blev det ingen långvarig utevistelse för min del eftersom jag skulle upp o jobba tidigt dagen efter.

söta sophie


vid ca 02.00 åkte jag hem för att sova (hade jag tänkt) men på vägen hem ringde jag maja för o kolla läget, hon bjöd hem mig på lite "nattfika" så jag gick upp till henne och åt god cheezcake o snackade. hon skulle också upp tidigt o jobba så det gjorde ju att det hela kändes bättre :)

En riktigt lyckad nyårsafton! jag hade så kul! tack alla som gjorde den till mitt bästa nyår hittills ♥

Personlig fakta

PERSONLIGT


Namn: Emmie Törnström
Smeknamn:
Prinsessan, svartögat, snöret. (och Lilli)
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond
Längd: 1.65
Högerhänt/vänsterhänt: Höger

Stjärntecken: Oxen
Skostorlek: 38
Dålig vana: Har gjort mig av med min värsta (nagelbitning)

FAVORIT

Färg: svart
Sport: Ingen
Godis: Choklad (marabou apelsinkrokant)
Affär: Gina tricot
Helgdag: Lördag
Årstid: Vår/Sommar

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär: Ja!
Rymt hemifrån: Nej
Sovit utomhus: Ja, i tält.
Spytt i skolan: Ja tyvärr
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Japp
Varit på scen: Ja
Retats: Nej nej

DU

Svär: Ja
Sjunger bra: Haha nej
Duschar dagligen: Yes
Vill gifta dig: Ja
Kommer överens med dina föräldrar: Ja såklart
Äger en ipod: Nej
Sover med gosedjur: Nej

THIS OR THAT

Pepsi/cola: Cola
Mcdonalds/burger king: Mcdonalds
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Både och.
Adidas/Nike: Adidas
Kakor/paj: Båda


KAN DU

Gå ner i splitt: Nej
Skriva med båda händerna: Ja fast det blir ju inte snyggt me vänstern haha
Vissla: Jajemen
Blåsa en bubbla: Ja, fast det är lite svårt med tungpiercingen
Ha dina ögon i kors: Är man bara tillräckligt trött så
Nudda näsan med tungan: Haha nej!


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

Du nuddade; Jonny
Du pratade i telefon med: Ronia
Du kramade: Papsen
Du skällde på: Minns inte


SENAST DU

Skrattade: Idag
Grät: Vet inte
Filmen du såg: Twilight (häromdagen)


VAR ÄR DU?

Vad ser man utanför ditt fönster: Lägenhetsområde
Lyssnar du på musik nu: Nej
Vad har du på dig: Myskläder
Vad är det på din musmatta: Har ingen eftersom jag har bärbar dator


ÖVRIGT


Hur många kuddar sover du med: 2-3
Dricker du mjölk: Ja! kan inte leva utan det.
Vad borde man uppfinna: Jadu.. Bra fråga.
Är du ett hälsofreak?: Nej det kan jag inte precis påstå
Värsta vädret: Regn, Blask.


Jag är tillbaka!

hej på er :) hoppas allt är bra?

som ni vet så var det nu ett bra tag sen jag bloggade sist, men som sagt så har jag haft fullt upp med flytten och allt. men nu börjar saker och ting komma på plats hemma. (även om det nu fattas en hel del som jag ska köpa när lönen kommer) men det som jag har börjar det bli ordning på iaf. jag trivs otroligt bra i min nya lägenhet. knappt så jag kan beskriva med ord hur skönt det är att ha ett alldeles eget ställe. jag är ju van att dela lägenhet med någon men jag gillar verkligen att bo själv (för tillfället).

det har även hänt en del roligheter sen sist vi hördes av och jag återkommer senare idag och berättar mer. jag har tvättstugan idag, och snälla goa ronia hjälper mig :)

om en och en halv vecka sticker jag och mamsen till ullared. tror ni att jag längtar eller? :)
o sen ska det även bli en sväng till ikea för att inhandla det sista till hemmet,det ska bli kul.

Malin, jag saaaaaknar dig <3 ses alldeles för sällan nu.

Gott nytt år!

hej alla söta läsare! jag har inte kunnat skriva här på ett tag eftersom dom senaste dagarna har alla mina vakna timmar ägnats åt jobb & flytten till min nya lägenhet.

tusen tack till alla gulliga personer som har hjälpt mig med allt. hade aldrig klarat det utan er <3

jag kommer att skriva mer om några dagar (och berätta om nyårsafton o allt) när tiden rcäker till. men kvällen ska jag ägna åt att fortsätta med flytten och försöka komma iordning lite mer där hemma.

god fortsättning :) vi hörs!

RSS 2.0