Lussekatter

nu har det varit första advent och man ser ljusstakar och
stjärnor i varenda fönster, riktigt mysigt tycker jag :)

det har även börjats o "jul" baka lite här o var, i lördags blev jag bjuden på lussekatter som patric & noa gjort. oså i söndags var det ronia och maja som också hade gjort lussebullar.. mm, det är så gott. jag tycker det e bra när folk gör dom utan russin i. för nej, det hjälper inte att plocka bort dom för då blir det sådär blött där russinen har suttit endå och så sitter smaken kvar. så det var bra att jag blev bjuden på russinfria lussekatter. ni har bra smak!

vad tycker ni då? med eller utan russin i?

Finally :)

Lägenheten var jättebra till mig så jag bestämde för att ta den :) ska bli så skönt med eget igen.

jag med locktången i högsta hugg (lördags)


malle & stoffe på playbar


snart dags att köra till jobbet då.. men jag hade gärna varit där mamma befinner sig just nu! (..ullared)

09.11.30

Sitter här o försöker lägga upp lite bilder från helgen,men det är ju lättare sagt än gjort. segt internet! så det får bli en annan gång helt enkelt. gjorde ett försök igårkväll me men det gick ju inte så bra då heller.

Mitt horoskop stämde verkligen in på mig denna månaden:
Plötsligt handlar allt om framtiden och ingenting om nuet. Du planerar, ordnar och funderar medan dagarna bara rinner förbi. Du har dessutom ont om energi så du orkar inte riktigt sparka igång något just nu.

dags för frulle innan jag gör mig iordning för dagens bravader.

Helgen

Jag har haft en väldigt trevlig helg måste jag bara börja med att säga! i lördags förmiddag åkte jag in till stan för o träffa underabara vännen malin för en fika o sen en shoppingtur, då även johanna joinade oss. på kvällen blev det lite förfest (jag,malle,ronia och maja) satt i pappas lägenhet innan vi begav oss vidare in till stan. efter utgången var jag på efterfest o va inte hemma förens åtta på morgonen så jag har sovit bort nästan hela dan,det va liksom mörkt ute när jag vaknade igen haha. men fasiken va roligt jag hade igår. allt var så himla lyckat, längesen jag hade så roligt! :) tack alla som medverkat till underbar helg. ni vet själva vilka ni e :)

imon ska jag kolla på lägenhet, så håll tummarna. (eller ja,ena tummen iaf. annars betyder det ju otur?)


Fredagsmys?

jobbat 13 timmar o nu sitter jag här o har läst igenom massa trevliga bloggar. när jag kom hem hade jag väntat mig lite sällskap av ronia som skickade till mig när jag va på jobbet o undrade när jag skulle komma hem egentligen. men väl hemma så har hon gått o lagt sig så jag går in o hoppar lite på henne o får sällskap i fem minuter innan hon försvinner in i sängen igen. schysst :) så nu har jag o victor suttit o vräkt i oss lite chips istället men nu har han också däckat här i soffan.

har jobbat som en gnu  och varit på massa möten denna veckan så det ska bli underbart med en ledig helg nu.

nu har ännu en liten goding skaffat sig en blogg. så checka www.roniaanetterosen.blogg.se

i veckan så trillade det in en välbehövd lön på kontot. så jag har hunnit me lite shopping mellan arbetspassen. en jacka, ett par stövlar & pumps :) bilder kommer så småningom men just nu e jag för trött för det så jag tänkte jag skulle gå o lägga mig nu faktist.

godnatt sweethearts.

Patric

Glöm inte att kolla in patrics nya blogg www.patricpirat.blogg.se :)


24 november

There are times when I hate you, but I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day.


Endast en månad kvar till julafton, sjukt :)

Moster Emmie

Idag har annelies lilla flicka ploppat ut ur magen :) Grattis sis & A1.
kul för er. jag längtar tills jag får träffa den lilla godingen.

dagen har bestått av möte, möte & jobb.

jag längtar till lördag för då kommer världens bästa malle till stan :)
känner att jag måste göra något kul.

Life is life

Älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.  


New Moon

Tänk vad skönt det är att ha en egen frisör. som alltid ställer upp med kort varsel. vad det än gäller så fixar hon det, om jag är sugen på hårförlängning, klippning eller olika frisyrer. (ja,vad som än önskas helt enkelt). som igår tex va jag sugen på att ha något speciellt så det blev en utbakad fläta som började i luggen och fick enda ner till topparna,det blev verkligen coolt. glömde dock att ta en bild på den :( men hur som helst, mamma du är den bästa frisör man kan tänka sig att ha.

nu har jag och johanna äntligen varit på new moon, oehört bra film! älskar verkligen dom filmerna. och jag längtar ihjäl mig tills nästa kommer.

ska ta och kolla på några repriser av paradise hotel ikväll. har ju missat nästa alla i veckan så nu får man ta igen det :)

Nattuggla

kvällen blev som sagt lugn, satt o kollade på idol men jag missade utröstningen så jag va tvungen att gå in på tv4 nu o kolla vem som åkte ut. äntligen fick reza åka hem. förlåt alltså men jag har aldrig tyckt att hon är bra! däremot dom resterande fyra som är kvar nu är ju väldigt duktiga.men mest så hejar jag ju på erik måste jag säga! grym röst. jag gick o la mig i rätt hyfsad tid idag endå men vaknade för en stund sen av att mobilen ringde sen kände jag att jag behövde gå upp o gå på toa, sen blev jag hungrig så det fick bli en nattmacka med nutella på :) o när jag endå satt här i min ensamhet så tänkte jag att jag kunde passa på att skriva lite.

dags att inta sängen igen. godnatt alla söta läsare :)


Omotiverad?

Igårkväll när jag skulle lägga mig så råkade jag känna något blött i sängen. min första tanke var bara: Nej! säg att jag bara inbillade mig.. kände igen, och tyvärr så var det vad jag förfarade. cindy hade pissat på täcket, suck! det fick bli till att sova med en för kort filt som inte räckte enda ner till fötterna och det var kaaallt.

nu har jag jobbat hela veckan och det är äntligen helg. det blir en lugn kväll ikväll med idol och så är jag lite sugen på att se twilight (igen) me, eftersom bion new moon ska ses på söndag :) jag längtar!! ska bli kul o se hur den nya bion ser ut nu med.

jag vet inte vad det är men jag känner mig bara så omotiverad till allting. kanske kan va för att jag är ständigt dödstrött? fast jag har ju bara mig själv o skylla eftersom den senaste månaden har jag sovit mellan 3-6 timmar varje natt. imorgon ska jag ha min första sovmorgon på väldigt länge och det ska bli underbart!

nu ska jag ta och städa upp lite i "mitt rum" haha.


Underworld Evolution

Igår hade jag och johanna bestämt oss för att träffas o ha en filmkväll. det var väldigt längesen vi träffades sist nu så vi tänkte att det va på tiden o ses lite nu hehe. vi bänkade oss i soffan för att se en film som hette "underworld evolution" väldigt specill film alltså (det lilla jag såg vill säga) för efter ca 10 minuter av filmen somnade jag. det var precis omöjligt att hålla ögonen öppna,ja ni vet när man verkligen anstränger sig och försöker vara vaken men det går bara inte. jag ville ju se filmen men mina ögonen ville det tydligen inte. jag fortsatte att sova o vaknade inte förens lotta kom o ringde på dörren ca en och en halv timme senare. men snart ska vi gå o se new moon på bio gumman o då lovar jag att jag inte kommer o somna :) har försökt få biljetter nu någon av dom närmsta dagarna men verkar ju vara mer omöjligt än möjligt. alla verkar vilja se den helt enkelt!

nu har jag varit hemma o ätit lite o snart ska jag åka tillbaka till jobbet igen.


Damn girl!



Livet blir mycket lättare med dig vid min sida älskade cindy


09.11.17

igår när jag satt här vid datorn i lugnan ro hör jag först att något går sönder ute i köket,strax efter hör jag bara ronia som ropar på mig och kommer in till mig alldeles blek och med blod över hela händerna. jag fattade först inte vad som hade hänt och ronia var alldeles skakis. hon skulle vara snäll o ta hand om disken men råkade tappa en tallrik som gick sönder och skar upp ett stort,djupt jack i hennes finger och blodet bara pissade ut. ja det var ingen vacker syn precis,stackare :( efter lite övertalning fick jag me henne in till sjukhuset där dom konstaterade att det behövde sys ihop. så fyra stygn + två tejpbitar senare var hon hel o fin igen men det var en smärtsam väg dit för hennes del vill jag lova. värst av allt var nog bedövningssprutan rakt in i det onda såret. men jag hade svårt att sitta o titta på när dom började gräva (inne i fingret) med en pincett för att kolla så allt var helt invändigt.
så nu lär du inte diska mer på ett tag hehe. hade inte jag velat göra efter en sån grej iaf.

idag har jag o mik varit i ronneby en sväng för lite "pappersarbete" och efter det en runda hem för vår del o kolla på dom två första avsnitten av nya paradise hotel, äntligen har det börjat igen. minns när det gick förur för många år sen när hela vår familj satt samlade varje kväll för o se detta arma program haha.

jobbat några timmar ikväll o nu kom jag precis ut från duschen o väntar på att mik ska komma hem så drar jag väl bort dit en runda.


Tattoo

Jag börjar bli riktigt sugen på att göra min andra tatuering nu, trots att jag vet hur ont jag tyckte att det gjorde så vill jag ha en till. (eller två) vill göra en på insidan av handleden eller i nacken. fast jag har ingen aning om vad jag skulle vilja ha isåfall så det får vänta ett tag till för man vill ju knappast göra en tattoo förhastat med tanke på att den sitter kvar där sen resten av livet.

någon som har nåt bra förslag på vad man skulle göra för något motiv?

Söndag

Igår var det dags att ha fest för ronia som fyllde år i veckan. mycket trevlig kväll. låter bilderna tala för sig själva :)

robin, maja & ronia


maja & jag


pappa & jonny


maja & sofie


lisen & jag


snyggast på festen


maja & jag


tack för en jätterolig kväll allihopa. jag skrattade så otroligt mycket igår så jag har faktist träningsvärk i magen idag, det är vad jag kallar lyckat! :)


Fredagen den 13:e

idag är det linas födelsedag. skulle egentligen åkt upp till kalmar för att vara med o fira hennes stora dag men jag måste jobba och dessutom är ekonomin väldigt dålig fram tills lönen kommer. men hur som helst, stort grattis på din 20-års-dag lina! hoppas du får en kanonbra födelsedag :)

det är ju som alla säkert redan vet fredagen den 13:e idag. betyder det otur för dig?

dagens planer är väl att åka in en runda till stan o hämta resten av mina kläder & skor och så ett besök hos mammi. får ta det lugnt idag eftersom jag har väldigt ont i armen fortfarande och en febrig natt har det varit.

dags att hoppa in i duschen.


Lyckorus!

Jag vet inte vad det har varit med mig idag, jag har varit extremt flummig. jag började jobba klockan halv nio i morse och skulle egentligen ha slutat halv fyra men chefen ringde på förmiddagen o frågade om jag kunde jobba över till 20.00. jag var visserligen så himla trött så jag kände mig svimfärdig redan vid tolv på dagen men visst ställer man ju upp när ingen annan kan. men hur som helst, det hela (roliga) började när jag satt i bilen o körde till jobbet i morse. helt plötsligt börjar jag gapskratta helt för mig själv alltså, sjukt eller vad. då i detta läget satt jag o tänkte på en svinrolig reklam jag såg på tv igår. (nej,reklamer brukar för visso inte vara roliga men det vill jag lova att denna va) dagen fortsätter i sin ordning och jag går runt med världens största leende hela dagen och kan knappt hålla skrattet inom mig nån gång,det bara bubblar inom mig. tillslut efter en lång dag kommer jag hem och ska äta lite varma mackor me ronia & pa. vi sitter o snackar som vanligt och helt plötsligt får jag världens skrattanfall. hm dom andra fattar ju inte vad det är med mig och det vill jag lova att jag inte heller vet.. det var längesen jag skrattade så mycket på en o samma dag. konstigt nog så har jag bara skrattat me mig själv dessutom och hur vanligt är det?

idag har jag tagit vaccinet mot svininfluensan. många säger att man blir lite öm i armen efteråt. på mig gör det så ont så jag kan knappt lyfta den eller ta på mig jackan utan o skrika. men man ska inte klaga för mycket, det finns dom som har det betydligt värre så jag borde inte säga nåt.

godnatt gott folk :)


Grattis :)

Vad är det för en dag? är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är
ronias födelsedag. HURRA HURRA HURRA! 

Grattis på 21-årsdagen gumman! :) 

nu får jag väl vara lite trevlig o göra er sällskap istället för att sitta här o va osocial.
nu ska ronia firas så det står det härliga till. fast ännu mer lär det bli på lördag, då blir det feest.

Höstmörker

idag när jag slutat jobba går jag ut o sätter mig i bilen för att köra hem,men precis när jag ska vrida om nycklen ser jag något som jag absolut inte vill se! trodde inte det va sant först. en vit inplastad ful äcklig lapp på rutan. parkeringsböter på 400 spänn. fy fan alltså. jag fattar det inte ens,jag som trodde att jag fick stå parkerad där (annars hade jag givetvis inte ställt bilen där). men jag fattar inte hur jag lyckas med allt. under mina 2 år och 3 månader med körkort har jag kört mot enkelriktat & fått polisen efter mig som självklart stannade mig, jag har kört i diket (fast där kan man ju iaf skylla på isgatan), jag har backat på grannens bil så den gick sönder när jag skulle fickparkera, och nu då parkeringsböter. lyckat!

hade en ny assistent för bredvidgång med mig idag på jobbet, alltid trevligt med sällskap :)

tror jag ska lägga mig o sova en stund nu innan det är dags för mig att börja jobba sen igen.

nu har jag äntligen bestämt mig,så på torsdag är det dags att ta vaccinet mot den omtalade svininfluensan. skönt att man tillslut har lyckats fatta sitt beslut.

Förkylningstider

Inte så värst kul att jag vaknade idag genomförkyld, trött och sprängande huvudvärk. speciellt inte med tanke på att jag snart börjar jobba. inte för att jag inte gillar att jobba så sätt men när man inte känner sig bra är det väl mindre kul alltså.

you are my sunshine


tanken var att jag skulle åka upp till kalmar i veckan för att umgås lite med malle,men ekonomin är inte den bästa just nu så det får bli när jag har fått lön istället :( jobbigt att behöva vänta.

nu har man fått i sig lite frukost me, så då får man väl ta o fixa till sig lite me för snart är det dags för mig o köra vidare i världen.


Fars dag!

godmorgon på er allihopa :) idag var det segt att ta sig upp ur sängen vill jag lova, men nu sitter jag här o tänkte bara passa på att skriva några ord.

idag är det alla pappors dag då, och det ska självklart firas. fast det får bli senare ikväll sen när jag har slutat jobba. hoppas att ni har haft en bra helg. min har varit helt okej, har varit med om roligare men det funkar :)

pussokram


The trend is party

bara för att jag hade bestämt mig för att inte dricka något idag (dels för att jag e seg efter igår & dessutom för att jag ska jobba hela dagen imorgon) så har jag nu blivit bjuden på hela 4 fester. först och främst trions årsfest där det kommer vara grymt mycket folk ikväll, efter det ringer ronia och vill ha me mig till boda, sen kommer ett sms angående en fest väldigt nära där jag befinner mig just nu och sist men inte minst så fick jag erbdjudande om att hänga med på fest hos en som fyller år. det är ju märkligt att det ska vara så just idag. men men.. jag hade inte pallat endå för jag är sjukt trött. har tagit på mig uppgiften som hundvakt istället och så har det ätits god middag här hemma hos pa följt av lite mario-kart. det funkar bra det med. ska trycka i mig lite godis nu innan jag kör upp till jimmie och lämnar hunden,sen ska jag gå o lägga mig tänkte jag.

imorse fick jag mig ett gott skratt när jag öppnade kylskåpet och ser något som ser lite speciellt ut, jag kollar närme och ser små bollar i en förpackning. undrar fortfarande vad det ska föreställa tills jag ser vad det står på paketet. nämligen "hotdogs KULKORV" haha.. alltså dom har gjort om ni vet "dennis-korv" till små runda kulor som egentligen är korv. vad får dom allt ifrån?

Backdrunk

idag är man lite "backdrunk" som han säger dennis. haha. blev visst lite fest igår,vilket inte var planerad från min sida direkt men det var roligt. någon utgång blev det däremot inte för vi pallade inte.

tänkte jag skulle göra mig iordning lite nu för att sedan bege mig in till stan o fixa fars-dag-present o sen träffa mamsen för lite stylinghjälp inför hennes stora kväll.

hoppas ni får en trevlig lördag allesammans.


Oh, happy day!

Idag blev det jobb några timmar på förmiddagen följt av ett möte på kontoret där jag fick glada besked. jag ska börja på schema hos min nya brukare så nu kommer jag att öka lite till i sysselsättningsgrad vilket känns underbart! efteråt blev det en mysig fika med mamsen på tre G. vi började planera inför roliga händelser framöver, fast vi har inte kommit på vad som ska hända än bara men något kul ska det bli!

när jag kom hem så däckade jag på sängen tillsammans me cindy och vaknade nästan 3 timmar senare, helt slut! och jag känner mig fortfarande trött så jag får nog lägga mig tidigt ikväll så jag kommer ifatt med sömnen nån gång.

vad händer i helgen gott folk? jag har då ingen aning än så länge.

nu måste jag ge mig iväg och handla.


Det blir vad man gör det till

i måndags kväll blev det en spontan tripp upp till kalmar för att hälsa på malin, och sedan stanna till tisdag. på måndagskvällen gick vi ut på krögers och drack favvodrinken pina colada, inte varje måndag man gör det. men trevligt var det :) på tisdagen begav vi oss till nya shoppingcentret "MODE". det var hur bra som helst med massa bra affärer i, så det blev ett par svarta leggings med guldiga dragkedjor på och även en svart stor stickad halsduk. det hanns också med en god fika & en sväng till tatuerarstudion för att se om malles tattoo var färdig-ritad innan det var dags för mig att åka tillbaka till k-na för att jobba på kvällen. det kändes skönt att träffas gumman,det behövde jag nu :) har varit för mycket nu helt enkelt. nu har malin skaffat sig en blogg, så glöm inte att besöka den på www.ihuvudetpamallan.blogg.se

men trots allt så bidrog massa tankar & frågor i mitt huvud till endast 3 timmars sömn inatt, så man var ju inte allt för pigg på att gå upp imorse. men första arbetspasset gick jättebra och nu börjar snart nästa pass. har hunnit med en lunch på lokstallarna med papsen,väldigt gott va det. när jag kom hem så ställde jag mig i duschen i jättevarmt vatten länge för jag har varit extremt frusen idag. men nu har jag tinat upp igen! :)

Cindy, du är världens gulligaste katt. tycker om dig så himla mycket! <3


Kärlek vid första ögonkastet

det blev det när jag hittade dessa skorna i veckan,som självklart invigdes i lördags.



jag gillade patrics kommentar till mina nya skor: "dom var verkligen snygga. hade det inte varit för att jag är kille hade jag också velat ha såna skor!" :)

Överraskningar

något som verkligen är roligt är att bli överraskad, (av något kul då givetvis) och i lördags var det dags för jimmie att få sig en rejäl överraskning som sabbe fixat. nämligen en 30-års-fest som han inte visste någonting om. blev riktigt mycket folk och kvällen var hur trevlig som helst och det va så roligt allting enda tills klockan började bli mycket och folk hade fått i sig för mycket så allting spårade ur i form av slagsmål, blod & tårar.

det var hemskt det som hände och om det hade gått att få ogjort hade gjort det omedelbart, trots att jag själv inte gjort något. inget var ju mitt fel men jag önskar bara att det aldrig hänt eftersom folk förtjänar inte att bli slagna.

men som sagt, innan det spårade ur så va det en väldigt lyckad fest,träffade massa folk som jag inte sett på länge så det är alltid kul o snacka. det gjorde du bra sabbe :) gillade vår skratta-så-mycket-så-man-får-kramp-i-magen-stund. den fick mig verkligen att tänka tillbaka på hur det var i turkiet,då blev det många såna stunder för oss:)


Halloweenfest

i fredags blev det firande av halloween, mycket trevlig fest med massa utklädda människor så det va kul. min outfit var väldigt kall bara men jag hade ju inte räknat med något annat eftersom jag va utklädd till sjöjungfru :)
tack till ronia & maja som fixat festen, verkligen lyckat! :)

jag & lillebrorsan victor


sofie och ronia


patric var utklädd till ragge (i ronny&ragge)


maja & jag


hela sjöjungfru-utstyrseln


det blev mycket folk som kom dit men inte lika mycket bilder tyvärr.men nu har ni fått se några av dom iaf:)

THIS IS IT!

i onsdags var jag på lönesamtal, och det gick bra. efter det så förvandlades min lediga dag snabbt till en ej ledig dag då jag fick förfrågan om att börja jobba som vikarie hos en till brukare,självklart ville jag det så det blev först ett informationsmöte redan samma dag och efter det påhälsning och visning av hemmet. ska bli spännande att få börja på ett ställe där allting är nytt och få vara med från början.  

på kvällen sen var det dags för att se premiären av den efterlängtade filmen this is it med michael jackson.  biobiljetten har legat i plånboken och väntat på att få bli använd nu sen jag köpte den. detta gjorde jag samma dag dom släpptes för ca en månad sen. det var en av dom bästa filmerna jag någonsin har sett. jag kan bara säga att det tog en lång stund in på filmen innan min gåshud la sig. MJ dansade och sjöng precis som han alltid gjort förr, han är så grym! filmen visade verkligen vilken otroligt fin människa han var. när han hade pratat om att vi misskötte vår planet och att jorden var sjuk så vi var tvugna att göra något innan det är försent, och sjöng en väldigt fin låt om detta, då vill jag lova att det vattnades i ögonen.

MJ-glitterhandsken var på :)


"Said with love, L-O-V-E"
& "God bless you" var dom två meningarna han sa flest gånger under filmens 1 tim och 51 minuter. så fint! har du inte redan sett den,så gör det. den går bara på bio i två veckor så passa på!


Söndagen den 1 november

alltså jag kan inte förstå att det är november redan. knas.

sorry för väldigt dålig update den senaste veckan men jag har verkligen haft fullt upp så jag har inte hunnit skriva här överhuvudtaget. men det är kul när man får läsa att bloggen är saknad, gullig du e malin. i helgen har det varit fullt ös. jag skriver mer senare och berättar allting. men just nu hinner jag inte för jag ska skala potatis.

ibland händer det sjukt konstiga grejer. och vart står jag?

RSS 2.0